Fotbal intern

Gigi Becali, despre situația lui Victor Pițurcă. “Dacă omul e bolnav, trebuie să te rogi pentru el!” O vrea pe Universitatea Craiova în play-out!

24.12.2019 | 09:44
Gigi Becali despre situatia lui Victor Piturca Daca omul e bolnav trebuie sa te rogi pentru el O vrea pe Universitatea Craiova in playout
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă nu o duce foarte bine la Universitatea Craiova, iar informațiile că acesta ar putea pleca de la formația din Bănie au apărut după eșecul suferit de olteni pe terenul FCSB-ului, scor 0-2, în etapa 22.

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova

Gigi Becali a vorbit despre situația fostului selecționer al echipei naționale a României și susține că nu-i mai poartă ură. Mai mult, latifundiarul a transmis că se va ruga pentru Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

“Sincer să fiu, la început aveam o răutate față de el când a venit. Dar acum, poate cu mai multă spovedanie, cu mai mult post, cu mai multă împărtășanie și acum chiar că nu mă interesează. Și dacă îmi face cineva ceva rău acum, eu îi găsesc scuză. Oamenii care au răutate sunt bolnavi.

Dumnezeu nu ne-a făcut oameni răi, ne-a făcut oameni buni, dar dacă ei sunt bolnavi… eu zic lasă mă, hai să ne rugăm puțin pentru el că e bolnav de răutate. Dacă omul e bolnav, nu trebuie să te rogi pentru el ca să se vindece? De ce să mă judec eu și să mă cert cu el. Numai, că sunt altfel de om”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali o vrea pe Universitatea Craiova în afara zonei de play-off

Gigi Becali a vorbit și despre lupta pentru locurile de play-off și afaceristul este de părere că FCSB, CFR Cluj și Astra vor juca pentru titlu, iar Viitorul, Gaz Metan, FC Botoșani și Universitatea Craiova se luptă pentru cele trei locuri care rămân libere, dar recunoaște că și-ar dori ca oltenii să rămână în afara primelor 6 poziții.

“Gaz Metan vreau să rămână în play-off pentru că e Edi acolo, Viitorul… e nașul acolo și nu mă interesează Viitorul, dar ar suferi el și nu vreau. La Botoșani e prietenul Iftime. Craiova aș vrea să rămână în afara play-off-ului. 

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit niciodată, dar dacă am făcut o evaluare acum și e prima oară când fac, Craiova aș vrea să rămână afară. Deși e puțin probabil”, a spus Gigi Beclai pentru sursa citată mai sus.

Universitatea Craiova a terminat anul pe locul 4

Victor Pițurcă a ajuns la gruparea patronată de Mihai Rotaru pe 1 septembrie 2019 și a stat pe banca celor de la Universitatea Craiova în 10 meciuri, iar formația din Bănie a obținut 6 victorii, a remizat de două ori și a fost învinsă de alte două ori.

ADVERTISEMENT

Iată echipele care ocupă primele 6 locuri în clasament:

  1. CFR Cluj – 44 puncte
  2. Astra Giurgiu – 43 puncte
  3. FCSB – 39 puncte
  4. Universitatea Craiova – 37 puncte
  5. Gaz Metan – 36 puncte
  6. Viitorul – 35 puncte

*FCSB are un meci în minus față de celelalte cinci echipe


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.90 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT