Fotbal intern

Gigi Becali, despre transferul lui Cristea la FCSB: “Să-i întreb pe Dică şi Meme” Pleacă Gnohere?

18.10.2018 | 20:10
Gigi Becali despre transferul lui Cristea la FCSB Sai intreb pe Dica si Meme Pleaca Gnohere

Gigi Becali a discutat despre posibilitatea de a-l transfera pe Adrian Cristea la FCSB, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.RO. Patronul vicecampioanei României a spus că decizia transferului jucătorului de la FC Politehnica Iaşi ţine de Nicolae Dică şi Mihai Stoica, însă se va lua în calcul şi dacă Harlem Gnohere va fi sau nu vândut.

“Pentru a-i găsi un înlocuitor lui Gnohere trebuie să vorbesc cu MM Stoica și Dică. Nu știu cine va veni. Dacă dau bani, decid eu. Dacă aduc pe cineva gratis, vor decide MM și Dică. Dacă plătesc 2-3 milioane de euro, știu pe cine să aduc.

Ce zice Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cristea la FCSB

Eu l-am vrut pe Cristea și acum un an, și acum doi ani. Dar MM și Dică au zis că nu poate ajuta. O să vedem”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Andrei Cristea în meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, vineri, 21 septembrie 2018
Andrei Cristea în meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano

Becali a vorbit despre aducerea lui Andrei Cristea la FCSB în contextul unei eventuale plecări a lui Harlem Gnohere, jucător ce este dorit de o echipă din Arabia Saudită: “Negociez cu o echipă foarte bogată din zona arabă pentru Gnohere. Nu e echipa unde era Rednic (n.r. Al Faisaly).

Din ce am vorbit și din ce cred, suntem foarte aproape de a ajunge la un acord. Transferul ar urma să se facă în iarnă”, a mai spus Gigi Becali.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano. Este un adevărat derby, ţinând cont că biletele pentru duelul de pe Stadionul “Ion Oblemenco” sunt sold-out şi 30.000 de oameni vor fi în tribune. Craiova – FCSB are loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.