Fotbal intern

Gigi Becali, despre culisele negocierilor cu Mihai Teja. „Nea Gigi, vrei posesie?” „Bine, mă, tată! Așa facem!”

26.12.2018 | 15:22
Gigi Becali despre culisele negocierilor cu Mihai Teja Nea Gigi vrei posesie Bine ma tata Asa facem

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK detalii din discuțiile pe care le-a avut cu Mihai Teja, noul antrenor al celor de la FCSB, informație anunțată EXCLUSIV de site-ul nostru la câteva minute după terminarea derby-ului cu CFR Cluj.

Patronul FCSB a povestit cum l-a convins Mihai Teja să-l pună antrenor la FCSB, ce i-a cerut, ce i-a promis și cum se va schimba situația în vară dacă va rata titlul. Becali a confirmat pentru FANATIK și ce transferuri vrea Teja la FCSB.

Gigi Becali, despre culisele negocierilor cu Mihai Teja. „Nea Gigi, vrei posesie?” „Bine, mă, tată! Așa facem!”

Am vorbit cu el și mi-a plăcut că are personalitate. A zis: “Nea Gigi, vrei posesie? Atunci lasă-mă să iau pe cine vreau!”. Bine, mă, tată. Să vedem ce poți. Și îi aduc pe cine vrea. Îi fac toate poftele. Șase luni nu mă bag, îl las. Dar dacă nu ia campionatul… Vai de capul lui va fi!

Cu Cristea am rezolvat, cu amândoi. Pe fundașul central l-a vrut și el, mi-a spus și că mai poate crește ca valoare. Îi aduc și pe ceilalți doi de i-a dorit el special (n.r. – Boubacar Fofana și Antoni Ivanov)”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

Gigi Becali, detalii de la negocierile cu Mihai Teja pentru a prelua FCSB
Mihai Teja s-a declarat extrem de entuziast după discuțiile cu Gigi Becali, noul său patron

Lista de achiziții a lui Becali: cei doi Cristea, Fofana, Ivanov, dar și Panțâru!

FANATIK a dezvăluit numele ambilor jucători pe care Gigi Becali anunță că deja i-a semnat. Este vorba despre fundașul Iulian Cristea, care a fost antrenat la Mediaș chiar de Mihai Teja, dar și despre atacantul Andrei Cristea. Gigi Becali a confirmat tratativele pentru amândoi, despre ultimul vorbind chiar înainte de meciul FCSB – CFR Cluj, când se pregătea să urce la tribuna oficială.

În afara celor doi, dar și a lui Fofana și Ivanov, pe care Tejai-a cerut special lui Becali, patronul a dezvăluit și numele fundașului stânga Panțâru de la Iași, având un amendament în dreptul acestuia. „Dacă va fi acceptat de vestiar, o să-l aduc și pe Panțâru. Mie îmi place de el”, a spus patronul FCSB.

FANATIK.RO a fost site-ul care a dezvăluit pas cu pas tot ce s-a întâmplat de la plecarea lui Nicolae Dică până la anunțul lui Gigi Becali despre noul antrenor, Mihai Teja. Toate exclusivitățile FANATIK au fost confirmate de declarațiile celor implicați.