Fotbal intern

Gigi Becali, detalii despre relația cu Nicolae Dică. “Are nebunia lui, nu mă bag!”

06.09.2018 | 07:59
Gigi Becali detalii despre relatia cu Nicolae Dica Are nebunia lui nu ma bag
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit mai multe detalii despre relaţia cu Nicolae Dică. Latifundiarul din Pipera a comentat în legătură cu momentele în care îl sfătuieşte pe antrenorul vicecampioanei României să nu mai facă multe schimbări la pauză şi a dezvăluit cum se opune Nicolae Dică sfaturilor pe care i le dă cu insistenţă.

După ce a oferit informaţii în ceea ce priveşte legătura cu Nicolae Dică, Gigi Becali a comentat şi ceea ce priveşte deciziile luate de antrenor în vestiar. Patronul FCSB-ului susţine că Nicolae Dică este cel care hotărăşte cine joacă 90 de minute şi cine trebuie înlocuit, chiar dacă e vorba de jucători importanţi din lot precum Dennis Man, Bogdan Planic, Mihai Pintilii şi Marko Momcilovic.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, detalii despre relaţia cu Nicolae Dică

Deşi Gigi Becali îl sfătuieşte pe Nicolae Dică să schimbe câte un jucător la pauză, Nicolae Dică nici nu vrea să audă şi preferă să înlocuiască câte doi fotbalişti, iar antrenorul i-a explicat finanţatorului vicecampioanei României de ce apelează la această metodă. “Nu au valoare şi de aia îi schimb”, i-a transmis Nicolae Dică lui Gigi Becali.

“Îl schimbă cineva pe Man la pauză? Nu-l schimbă nimeni. În schimbă cineva pe Pintilii la pauză? Nimeni. Pe Planic, pe Momcilovic, îi schimbă cineva când joacă titulari? Nimeni. Ce să le faci? Să fie clar pentru totdeauna! Îi schimbă numai Dică și numai Dică face echipa. Nu fac nicio schimbare, niciodată. Nu mă bag, Dică are nebunia lui, să schimbe numai câte doi la pauză. Eu îi spun: ‘Bă, Dică, nu mai schimba, mă, câte doi! Schimbă și tu, câte unul’ El: ‘Nu, domne’, așa merită. Că n-au valoare și de aia îi schimb’. Nu că n-au valoare, dar a zis: ‘Domnul Becali, ce să le fac, domne’, dacă ei nu joacă ce-mi trebuie mie? Eu îi schimb'”, a declarat Gigi Becali la o emisiune de sport.

ADVERTISEMENT
Nicolae Dică în timpul unui meci al FCSB-ului
Nicolae Dică urmărind cu atenţie un meci al FCSB-ului jucat pe “Arena Naţională”

FCSB va juca următorul meci cu rivala CFR Cluj

După pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României din Liga Naţiunilor, pentru FCSB urmează partida cu CFR Cluj, din etapa a 8-a, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, duminică, 16 septembrie, de la ora 21.00. Înaintea duelului direct, echipa lui Nicolae Dică se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, deşi în etapa a 7-a a remizat pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-2, iar campioana României se află pe locul 2, cu 12 puncte, iar în ultima rundă a pierdut cu FC Viitorul Constanţa, scor 1-2, în Cluj.

FCSB şi CFR, eliminate din Europa League

FCSB şi CFR Cluj au ratat şansa de a se califica în grupele Europa League. Gruparea “roş-albastră” a fost eliminată de Rapid Viena. Austriecii s-au impus pe teren propriu cu 3-1, iar vicecampioana României a câştigat pe “Arena Naţională” cu 2-1, dar nu a fost suficient. De partea cealaltă, echipa pregătită de Antonio Conceicao a fost învinsă de Dudelange, scor 2-0, în Luxemburg, iar pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” ardelenii au fost învinşi cu 3-2.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB, duminică, 16 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Toate fazele importante ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.