Gigi Becali, detalii din vestiarul FCSB-ului. “Jucătorii nu-l ascultă pe Dică!” Coman, atacat: “Nu o să fie fotbalist mare!”

in FCSB
06/12/2018, 12:53
Gigi Becali, detalii din vestiarul FCSB-ului. “Jucătorii nu-l ascultă pe Dică!” Coman, atacat: “Nu o să fie fotbalist mare!” GALERIE FOTO
Nicolae Dică cere explicaţii arbitrului în FCSB - Gaz Metan. Gigi Becali, detalii din vestiarul vicecampioanei

După ce FCSB a pierdut la Sfântu Gheorghe, scor 2-4, cu Sepsi OSK, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, Gigi Becali a răbufnit şi a oferit detalii din vestiarul vicecampioanei României. Patronul “roş-albaştrilor” susţine că jucătorii nu îl ascultă pe Nicolae Dică şi de asta FCSB nu poate să se impună.

Mai mult, latifundiarul din Pipera a anunţat că Florinel Coman nu e ascultător şi că nu o să ajungă niciodată mare fotbalist dacă o să mai încerce să înscrie din corner. Singurii jucători care execută ceea ce antrenorul cere la şedinţele de pregătire sunt Filipe Teixeira, Dennis Man şi Florin Tănase.

Gigi Becali a dat detalii din vestiarul FCSB-ului

“Jucătorii trebuie să înţeleagă un lucru. Dacă nu îl ascultă pe Dică şi joacă fiecare după ureche nu o să ajungă mari. Ajungi fotbalist mare dacă faci ceea ce spune antrenorul. Man o să ajungă mare dacă o să respecte ce zice Dică. Florinel Coman nu e ascultător. Neymar e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Da, dar eu nu i-am văzut să dea gol din corner. Niciun fotbalist mare nu dă gol din corner, e aproape imposibil. Asta înseamnă că nu respecţi ce zice antrenorul. Eu nu cred că el îţi cere să dai gol din corner. Coman nu o să fie fotbalist mare dacă face asta.

Man, Teixeira şi Tănase ascultă de Dică, dar restul nu. Nu iese ceea ce trebuie dacă nu asculţi de antrenor. Dică trebuie să dea milităria jos din pod, dar trebuie să ştie să o dea. Meme mi-a zis că Dică ştie mai mult fotbal decât toţi antrenorii care au fost pe la noi, dar el nu e ascultat de jucători”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Florinel Coman în meciul Sepsi – FCSB, scor 4-2

Sepsi OSK – FCSB, scor 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Închide ×