Sport

Gigi Becali, dezamăgit de joc după Sepsi – FCSB 0-1: „N-ai cum să te bați la titlu așa”. Patronul a pus tunurile pe una dintre vedete

FCSB a câștigat cu Sepsi, scor 1-0 și a ajuns la 4 victorii consecutive în SuperLiga. Totuși, Gigi Becali nu este mulțumit de jocul „roș-albaștrilor”.
25.10.2022 | 11:31
Gigi Becali dezamagit de joc dupa Sepsi  FCSB 01 Nai cum sa te bati la titlu asa Patronul a pus tunurile pe una dintre vedete
Gigi Becali a pus tunurile pe fotbaliștii FCSB-ului, deși au câștigat partida cu Sepsi. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se află pe drumul cel bun în lupta pentru play-off. După victoria cu Sepsi, „roș-albaștrii” au urcat în premieră pe locul 6, însă Gigi Becali este în continuare nemulțumit de prestația echipei finanțate.

Gigi Becali, dezamăgit de jocul „roș-albaștrilor” după meciul cu Sepsi: „Cum să fiu mulțumit? Cu ce să fiu mulțumit?

Latifundiarul din Pipera a comentat jocul FCSB-ului arătat în ultima partidă cu Sepsi, iar în ciuda victoriei,  s-a declarat nemulțumit din cauza faptului că formația pregătită de Nicolae Dică nu deține controlul meciului. De asemenea, Florinel Coman, căpitanul „roș-albaștrilor”, a fost intens criticat.

ADVERTISEMENT

„Cum să fiu mulțumit? Cu ce să fiu mulțumit? Eu vreau viitorul, dacă jucăm așa, nu-l văd prea bine. N-ai cum să te bați la titlu dacă joci așa. A, am câștigat trei puncte, bine, dar pe mine mă interesează viitorul și n-ai cum să câștigi campionatul jucând așa.

Zicea Dică de atitudine, ce atitudine? Trebuie viteză de joc, dacă Florinel Coman primește mingea, are situație să dea pasă, frumos, clar, și el o ia, se plimbă prin centru. Nu-i în regulă! Noi nu pasăm, n-am văzut șase pase. Am văzut la Sepsi, cu Aganovic, cu ăla, cu ăla, jucători pe care i-am avut noi, pasează în viteză. Noi avem jucători valoroși dar degeaba”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre evoluția lui Florinel Coman: „Trebuie să muncească să ajungă mai sus”

Gigi Becali a continuat să-l tragă la răspundere pe Florinel Coman. Patronul FCSB-ului este de părere că fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu îl ajută în flancul stâng pe Alexandru Pantea.

„Evoluția bună pe care el (n.r. Florinel Coman) o are e din talent, de la ce a primit de la mama lui. Doar că el trebuie să muncească să ajungă mai sus, nu se poate fără muncă, fără sacrificiu.

ADVERTISEMENT

Dacă el îl lasă pe Pantea tot timpul singur, înseamnă că nu muncește. Nu știu ce face el la antrenamente, cum face, eu știu că Pantea e lăsat singur. Asta știu”, a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali a lăudat jocul CFR-ului: „Eu văd la Petrescu că au niște trasee”

Deși se află în luptă directă cu CFR Cluj în privința titlului, și implicit, a calificării în play-off, Gigi Becali nu a ezitat și a lăudat jocul prestat de formația lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Voi vedeți un lucru că nu joacă CFR nimic. Eu nu văd așa. Eu văd la Petrescu că jucătorii au niște trasee. Niște trasee mai scurte, nu multe pase. Dar au.

Eu văd un joc bine elaborat. Voi spuneți că nu, eu văd că da. Nu sunt multe pase, dar eu văd ca din 4-5 pase ajung la poartă”, a adăugat patronul celor de la FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT