Fotbal intern

Gigi Becali, dezamăgit după FCSB – Academica Clinceni 0-1: „Ne-au bătut Popa, Rusescu, Pîrvulescu. Nu îmi convine”

08.02.2021 | 12:49
Gigi Becali dezamagit dupa FCSB  Academica Clinceni 01 Neau batut Popa Rusescu Pirvulescu Nu imi convine
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut în Liga 1 pentru prima oară în 2021. Roș-albaștrii au fost învinși de Academica Clinceni cu 1-0, spre nemulțumirea lui Gigi Becali. Pentru ilfoveni, au jucat patru foști fotbaliști ai roș-albaștrilor.

Patronul roș-albaștrilor s-a declarat foarte dezamăgit de înfrângerea contra unei echipe despre care spune că nu este una dintre marile puteri ale campionatului. Academica Clinceni este pe locul 5.

ADVERTISEMENT

FCSB ar putea fi depășită de CFR Cluj, formație care a reușit să îl aducă înapoi pe mijlocașul Mihai Bordeianu, din Arabia Saudită, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Gigi Becali, dezamăgit după FCSB – Academica Clinceni 0-1: „Nu îmi cade bine!”

Golul marcat de austriacul Mladen Jutric în minutul 61, la doar patru minute după ce a intrat pe teren, a provocat prima înfrângere după aproape două luni pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Evoluția slabă a roș-albaștrilor, dar și efortul excelent al foștilor jucători de la FCSB care acum evoluează pentru Academica Clinceni au facilitat producerea unei mari surprize în etapa a 22-a a Ligii 1.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit a doua zi după meci și s-a declarat extrem de dezamăgit de evoluția jucătorilor săi în fața trupei lui Ilie Poenaru, mai ales că aceștia au avut în fața niște fotbaliști aflați la apus de carieră.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să pierdem cu Clinceni și e clar că nu îmi convine că am mâncat bataie de la Adi Popa, Rusescu, Pîrvulescu și cine mai este pe la ei. Dar nu o să mă apuc acum să fac analiza cu voi în presă.

Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine. Nu am mâncat bataie de la vreo forță a campionatului și nu e bine să pierdem cu astfel de echipe”, a comentat Gigi Becali, potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Ce zice despre revenirea lui Mihai Bordeianu la CFR Cluj: „M-am convins de arabii ăștia”

FANATIK a informat în exclusivitate încă din data de 7 februarie că Mihai Bordeianu se întoarce la CFR Cluj, fiind împrumutat de formația Al Qadisiyah, din Arabia Saudită. Saudiții îl transferaseră în octombrie, dar acum îl vor trimite înapoi în Gruia până în vară.

Gigi Becali a aflat și el despre întoarcerea mijlocașului la CFR Cluj, acolo unde acesta vrea să pună umărul la cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1, și susține că mutarea este una care l-a convins de neseriozitatea arabilor.

„Se întoarce Bordeianu la CFR? Atunci e clar ce se întâmplă pe la arabi și ne mai mirăm de ce stăm după arabi să ne primim banii. M-am convins eu și de arabii ăștia”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT