Fotbal intern

Gigi Becali, dezamăgit după meciul cu Clinceni: ”Man, Moruțan și Popică au jucat, în rest…” + victoria cu Dinamo, obligatorie: ”Vine uraganul!”

10.02.2020 | 23:10
Gigi Becali dezamagit dupa meciul cu Clinceni Man Morutan si Popica au jucat in rest  victoria cu Dinamo obligatorie Vine uraganul
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost extrem de afectat după remiza echipei sale cu Academica Clinceni, scor 0-0. Acesta nu înțelege de ce vedetele lui Vintilă nu au avut atitudine și afirmă că lucrurile pot suferi modificări la echipă dacă aceasta nu se transformă radical la derby-ul cu Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,72 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost dezamăgit după meciul cu Clinceni: ”Man, Moruțan și Popică au jucat, în rest…”

FCSB a ratat șansa de a veni la trei puncte de liderul CFR Cluj. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe patronul Gigi Becali, cel care visează la un nou titlu după patru sezoane de secetă.

”Atitudinea…nu pot să înțeleg. Singurii, Man și Moruțan și poate un pic Popică au mai jucat, dar în rest… Mă gândesc, dacă la un meci ca acesta…

ADVERTISEMENT

Mă gândesc, ce ar fi să nu mai investesc, să nu mai dau bani… Am zis de Coman, 20 de milioane, păi azi, dacă îl vedea cineva, mai dădea 1 milion pe el? Cred în talentul lui, dar dacă joci așa, ca in meciul cu CFR sau azi, la revedere: îti dau 1 milion de euro Becali și lasă-mă în pace”, a spus Becali la Digisport.

Becali nu a avut niciun reproș la adresa antrenorului Bogdan Vintilă, cel care s-a declarat mulțumit de faptul că FCSB a scos un punct cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

”Vintilă este antrenor și trebuie să-și apere echipa lui. E un general și își apără oastea, soldații. La mine e altceva pentru că eu am altă părere, alt discurs, eu spun adevărul.

Eu sunt mulțumit de discursul antrenorului meu. El ce să facă? A făcut ce a trebuit să facă. A intrat Bizonul, a intrat Moruțan în locul lui Oaidă care doarme pe teren. Tănase, din 10 metri dă în blocaj. Păi, un fotbalist dă mingea în poartă”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Becali: ”Vine Uraganul dacă nu batem Dinamo”

Dacă peste remiza cu Clinceni a trecut fără mare ofensivă la adresa echipei sale, Becali dă de înțeles că derby-ul cu Dinamo poate produce ”pagube” în sânul grupării roș-albastre.

”Dinamo sunt Dinamo. Nu o să se baricadeze în poartă. Va fi altfel. Am mai învățat și noi niște fotbal în seara asta. Dacă nu batem, vine uraganul”, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT