Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali dezvăluie culisele „cazului Coldea”. „De ce l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie? Ca să vină Burleanu!”. Ce se va întâmpla cu președintele FRF

Gigi Becali a dezvăluit culisele "cazului Coldea", precizând că Gică Popescu a fost încarcerat în 2014 cu o zi înaintea alegerilor FRF pentru a fi Burleanu preşedinte.
29.05.2024 | 18:36
Gigi Becali dezvaluie culisele cazului Coldea De ce la bagat pe Gica Popescu la puscarie Ca sa vina Burleanu Ce se va intampla cu presedintele FRF
Gigi Becali dezvăluie culisele „cazului Coldea”. „De ce l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie? Ca să vină Burleanu!”. Ce se va întâmpla cu președintele FRF. Suras: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florian Coldea este cercetat sub control judiciar într-un dosar pentru trafic de influenţă. Fostul şef al SRI a declarat că are încredere în justiţie şi nu a dorit să facă niciun comentariu despre dosarul în care este cercetat.

Gigi Becali dezvăluie culisele „cazului Coldea”. „De ce l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie? Ca să vină Burleanu!”

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA acest subiect, dezvăluind culisele “cazului Coldea”. Patronul FCSB a dezvăluit că Gică Popescu a fost încarcerat în anul 2014, cu o zi înaintea alegerilor FRF în care era mare favorit, pentru a avea Răzvan Burleanu cale liberă:

ADVERTISEMENT

“În fotbal există răutate, duşmănie, invidie. Pentru ce făcea Coldea dacă el îşi putea face banii lui? Pentru ce să îl bage în puşcărie pe ăla, pe ăla, pe ăla? Fă-ţi banii tăi şi n-ai treabă!

Ce-ai cu Gică Popescu? 3 ani şi 10 zile, i-a mai dat şi 10 zile ca să intre la regim închis. Ce-ai cu Gică Popescu, cu Meme Stoica? Procurorul a spus că s-au prescris faptele, dar judecătorul avea scris pe hârtie cât să ia.

ADVERTISEMENT

“De unde l-au adus pe Burleanu? Nu este al lui Coldea? Nu vă uitaţi la televizor?”

Ăla, Mustaţă, judecătorul, a vorbit cu Meme Stoica. Şi i-a zis Meme: «De ce i-ai dat aşa, că îi dădeai 3 ani şi scăpa». Şi el: «Băi, nea Meme-ule, i-aş fi dat de mai mult, dar n-aveam de ce să mă leg. Îi dădeam şi 5 ani, că nu dădeam de la mine».

De ce a făcut Coldea astea? Ca să îi facă lui Domnul astea. De ce şi-a pus păr în cap de parcă-i Cătălin Botezatu? Da, l-a băgat la puşcărie pe Gică Popescu. E Trăilă la Comisii? Am scăpat eu vreodată de amendă? Nu.

ADVERTISEMENT

Toate, numai amenzi. De ce? Cu Burleanu. Deci, Trăilă, Coldea şi cu Dumbravă. De unde l-au adus pe Burleanu? Nu este al lui Coldea? Nu vă uitaţi la televizor? L-au adus securitatea lor.

Am văzut de Trăilă, care învârte milioanele de euro. Omul care îmi dădea amenzi. Nici nu ştiam că e bărbatul lui Trăilă aia cu politica, cu Băsescu. Mi-a spus Dan Idita că e omul care îmi dă toate amenzile.

ADVERTISEMENT

“Burleanu nu are de ce să cadă. N-are cum să cadă. Nu e afectat pentru că a fost votat de Adunarea Generală”

L-a pus Burleanu care e omul lui Coldea. Păi de ce l-a băgat Coldea pe Gică Popescu? Ca să ia Burleanu. Dumnezeu nu doarme. Face dreptatea. Ia uite cum o face acum. Mi-a spus cineva că asta e subţire, a luat bani a făcut consultanţă.

Dar dacă îi caută de purici, i-a găsit cu păduchi. Burleanu nu are de ce să cadă. N-are cum să cadă. Nu e afectat pentru că a fost votat de Adunarea Generală. Nu are rost să vorbim de el acum, s-a calificat şi trebuie lăudat.

De ce să cadă Burleanu? Dacă el are la UEFA acolo… e român, lasă-l să crească la UEFA acolo. Ce pierdem noi dacă creştem un român la UEFA? Câştigă fotbalul. Dacă a calificat… gata, acum îl laud.

Să dăm Cezarului, ce-i al Cezarului! Nu putem să criticăm toată viaţa. Hai să îl criticăm toată viaţa pe Gigi Becali. Bine, mă, critică-l pe Becali pentru ce face rău. Dar ce a făcut bine?

“Burleanu a calificat echipa, că el e stăpân acolo. Atâta timp cât el e stăpân acolo, e meritul lui”

Ce a făcut Burleanu? Ce a făcut acolo nu a făcut el, a făcut Coldea şi Securitatea. Dar el a calificat echipa, că el e stăpân acolo. Atâta timp cât el e stăpân acolo, e meritul lui. 

Când omul face, trebuie să-l lăudăm. Nu face nici măgării. Arbitrajul s-a mai reglat. Am înţeles că o să scoată şi regula U-21″, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali dezvăluie culisele „cazului Coldea”. „De ce l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie? Ca să vină Burleanu!”. Ce se va întâmpla cu președintele FRF

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României