Fotbal intern

Gigi Becali dezvăluie cum a refuzat Gicu Grozav transferul la FCSB: “E înrăit”

07.10.2018 | 18:45
Gigi Becali dezvaluie cum a refuzat Gicu Grozav transferul la FCSB E inrait

FC Dinamo Bucureşti a reuşit o lovitură de imagine readucându-l la club pe Gicu Grozav, după ce mijloocaşul a fost în tratative şi cu FCSB. Patronul “roş-albaştrilor” a povestit cum decurgeau discuţiile cu mijlocaşul care nu ştia cum să facă să îl refuze pe Gigi Becali.

”E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulți, că sunt albastru-roșu, că sunt alb-roșu, că sunt câini… Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună și mi-a zis: «Bai, nea Gigi, iartă-mă…» Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: «Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am și eu un defect».”

Gigi Becali, despre refuzul lui Gicu Grozav de a veni l la FCSB

“Adică el e dinamovist prea înrăit și că preferă să meargă el pe zece mii. Îți dai seama cât de adevărat… Tot respectul, adevărat dinamovist! Mi-a zis: «Domne, eu nu joc la două echipe în România». Dar mie nu-mi spunea, îmi mulțumea. «Mulțumesc, nea Gigi!». Dar îi era rușine să-mi zică. «Spune-i lui nea Gigi să nu mă mai sune, că eu nu joc la două echipe, eu din respect nu-l refuz pe el. Dar la două echipe nu joc. Eu la CFR Cluj și la Steaua nu joc în România»“, a spus Becali la un post de televiziune.

Gici Becali dezvăluie cum a refuzat Gicu Grozav transferul la FCSB. Jucătorul salută galeria lui Dinamo în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din Liga 1 Betano
Gici Becali dezvăluie cum a refuzat Gicu Grozav transferul la FCSB. Jucătorul salută galeria lui Dinamo

Cornel Ţălnar a discutat şi el despre cum a refuzat dinamovistul Grozav de a juca la altă echipă din România: “Vă daţi seama că am avut şi eu o contribuţie în transferul său. I-am şi spus: ‘Băi, băiatule, în ţară, uită să joci la altă echipă, doar la Dinamo!’. Bine, şi el e ‘câine’, prin faptul că unchiul lui, adică eu…l-am crescut sub dominaţia dinamovistă, a ‘câinilor roşii'”.