Sport

Gigi Becali dezvăluie cum putea să se încheie războiul pentru siglă şi marcă: “Era singurul mod în care puteau să ia Steaua de la mine!”. Exclusiv

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK că va lupta pe toate căile pentru a recupera palmaresul şi numele "Steaua" pentru FCSB, spunând că CSA avea un singur mod în care putea să preia palmaresul în mod legitim.
04.07.2022 | 10:01
Gigi Becali dezvaluie cum putea sa se incheie razboiul pentru sigla si marca Era singurul mod in care puteau sa ia Steaua de la mine Exclusiv
Gigi Becali, Steaua FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre CSA şi FCSB pentru sigla, marca şi palmaresul Stelei durează deja de opt ani. MApN a obţinut mai multe victorii în instanţă, însă încă există procese pe rol şi Gigi Becali este sigur că numele “Steaua” şi palmaresul, vor reveni la FCSB.

Gigi Becali dezvăluie cum putea să se încheie războiul pentru siglă şi marcă: “Singurul mod în care puteau să ia legitim Steaua de la mine era să o cumpere”

Latifundiarul a dezvăluit pentru FANATIK că există un singur mod în care cei de la CSA puteau să preia într-un mod legitim numele şi palmaresul, şi anume să cumpere de la el echipa de fotbal:

ADVERTISEMENT

“Singurul mod în care puteau să ia legitim Steaua de la mine era să o cumpere. Asta este singura posibilitate. În schimb, ei au făcut o nouă echipă peste noapte şi au spus că ei sunt Steaua.

Voi vă daţi seama ce prostie? Cât de multe aberaţii s-au întâmplat atunci. Dar eu sunt sigur că le voi lua înapoi (n.r. numele şi palmaresul), eu nici măcar nu ştiu ce se întâmpla pe atunci. 

ADVERTISEMENT

“Eram în puşcărie când câştigau procesele, că stăteau altfel lucrurile”

Eram în puşcărie când câştigau procesele, că stăteau altfel lucrurile. Păi cum putea Talpan să câştige asemenea procese de anvergură? Voi îl auziţi cum vorbeşte şi cum gândeşte?

De asta zic că lucrurile o să revină la normal că văd că deciziile din justiţie încep să fie în favoarea mea. Nu cred că se mai poate să asistăm la deciziile din trecut, la toate aberaţiile alea. O să vedeţi”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Patru procese între Gigi Becali şi MApN

Între Gigi Becali şi Ministerul Apărării sunt patru procese privind numele, sigla şi palmaresul Stelei. MApN a câştigat marca Steaua şi l-a deposedat pe Gigi Becali de aceasta. Patronul FCSB-ului a deschis un proces prin care vrea să ia toate mărcile deţinute de CSA Steaua.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis dosarul la Curtea de Apel pentru rejudecare, după ce CSA Steaua pierduse dreptul de folosinţă pentru patru submărci. În aceea ce priveşte palmaresul, procesul a ajuns la verdict la Curtea de Apel.

ADVERTISEMENT

Palmaresul Stelei, împărţit în trei bucăţi!

CSA Steaua a primit bucata de palmares din 1947 până în 1998, iar FCSB din 2003 până în prezent. Cei cinci ani între 1998 şi 2003 nu aparţin niciunei entităţi. Recursul FCSB a fost admis, iar următorul termen este pe 3 noiembrie.

În final, CSA Steaua îi solicită despăgubiri de 37 de milioane de euro lui Gigi Becali, MApN stabilind această sumă drept prejudiciu pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua între 2003 şi 2014.

  • 37.000.000 de euro solictă MApN patronului FCSB pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua
  • 8 ani au trecut de la începutul războiului dintre MApN şi Gigi Becali

  • (P) Cota BETANO: 1,42 este cota pentru “1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT