Fotbal intern

Gigi Becali dezvăluie de ce vrea să obțină cetățenia greacă: „Acolo se pune o brățară, nu faci pușcărie! M-am interesat”

26.12.2019 | 10:34
Gigi Becali dezvaluie de ce vrea sa obtina cetatenia greaca Acolo se pune o bratara nu faci puscarie Mam interesat
Gigi Becali a fost acuzat de spălare de bani de către DNA. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat recent că vrea să emigreze din România în Grecia, din cauza dosarului în care este acuzat de DNA de spălare de bani. Patronul FCSB susține că sumele pentru care este anchetat au fost folosite în scop umanitar, iar primele demersuri pentru obținerea cetățeniei grecești au fost făcute.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali poate deceni cetățean grec

Gigi Becali și Vasile Geambazi au fost acuzați de DNA de spălare de bani, însă sechestrul pus pe avere la sfârșitul lunii noiembrie a fost ridicat după o săptămână.

Recent, omul de afaceri declara că se gândește sî își ia cetățenia greacă, pentru a emigra din România în cazul unei condamnări, iar acum Becali dezvăluie că a făcut primele demersuri, iar banii pentru care este acuzat, 50.000.000 de euro, au fost folosiți în scopuri umanitare.

ADVERTISEMENT

Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia!

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii… El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti.

ADVERTISEMENT

De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie”, a declarat Becali la România TV.

„Plătesc prejudiciul și fac pușcărie în Grecia”

Patronul FCSB evidențiază diferențele în care sunt penalizate faptele de spălare de bani în România și Grecia, acesta fiind motivul pentru care a făcut primele demersuri pentru obținerea cetățeniei.

ADVERTISEMENT

Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori!”, susține Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: