Sport

Gigi Becali dezvăluie de unde a plecat conflictul Dică – Pintilii. Ce spune de venirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că Nicolae Dică este supărat pe Pintilii pentru că, la presiunile sale, acesta și-a spus părerea referitor la cauzele prestație slabe a echipei.
11.11.2022 | 22:14
Gigi Becali dezvaluie de unde a plecat conflictul Dica  Pintilii Ce spune de venirea lui Laurentiu Reghecampf la FCSB
Gigi Becali a dat detalii despre motivul care a declanșat conflictul dintre Dică și Pintilii și a vorbit despre eventualitatea ca Reghecampf să preia echipa. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB continuă să facă valuri. Și nu doar vizavi de numele celui care va conduce echipa. Ci și pentru că fostul tehnician i-a acuzat public pe jucători și foștii colaboratori. Intrând și într-un ”război” al declarațiilor cu Mihai Pintilii, cel care conduce acum echipa. Și, după ce Mihai Stoica a intervenit în acest din urmă conflict, Gigi Becali a vorbit și el despre sursa acestuia.

”E adevărat că mi-a spus două chestiuni. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor…”, dezvăluie Gigi Becali

În direct la emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport, Gigi Becali a afirmat că el este la originea disputei verbale dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o discuţie privată pe care a purtat-o cu actualul ”interimar”. Becali l-a chestionat cu privire la motivele care au dus la prestaţiile slabe ale echipei. Inițial, Pintilii nu a vrut să ofere detalii, dar, la presiunile sale, și-a spus punctul de vedere.

”Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică… Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă.

ADVERTISEMENT

I-am zis “Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?”. Că, “Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?”. Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii… furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor…”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Ședințele tactice lungi și deciziile din timpul meciului erau punctele în discuție

Becali a oferit apoi și detalii despre elementele scoase în evidență de Pintilii. ”Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner.

Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea. Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM, că el e tobă de fotbal. Dar dacă el nu ştie…

ADVERTISEMENT

I-am spus lui MM că jucătorii care fac 60-80 de milioane poţi să le spui că la ăia, dacă 3 din 10 nu fac ce le spune Klopp, nu îi mai merge maşinăria lui Klopp.

Dar la noi nu fac 6 din 10 ce le spune Dică. Sau şi dacă era Klopp tot nu făceau pentru că nu pot să facă, că ăia au inteligenţă, putere, fizic, tot.

Şi atunci sunt atenţi şi pun în practică ce spune Dică sau ce spune Klopp. Dar nu poţi să-i spui lui Dulca sau lui Boboc, că nu ştiu să facă. Ar costa după 70 de milioane.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte… Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct!

I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine“, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, anunț despre posibila sosire a lui Reghecampf la FCSB

Firesc, nu a lipsit din discuție nici varianta ca Regecampf să se reîntoarcă la FCSB. Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Iar de-atunci s-a vorbit îndelung pe această temă. Mai cu seamă că Mihai Pintilii a declarat în mai multe rânduri că partida cu FC U Craiova 1948 o să fie ultima în calitate de principal.

Așadar, să fie aceasta varianta noului antrenor? Becali este tranșant: ”Nu. Dacă nu știu ce se întâmplă cu Pintilii, ce rost are să mai vorbesc despre alt antrenor?

Vorbim despre altcineva când știu că nu rămâne Pintilii. Ipotetic nu are rost să vorbesc. Deocamdată este Pintilii. Nu vreau să vorbesc despre altul.

Pintilii spune că nu e pregătit pentru că se alintă. E smerenie ce spune el, el știe că poate să rămână. Oricum, el știe de la mine că dacă are rezultate rămâne”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „X2 și peste 1,5 goluri” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului