Sport

Gigi Becali dezvăluie marele regret după transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB și îl „înțeapă” pe selecționerul Edi Iordănescu: „Nu știe fotbal!”

FCSB l-a transferat pe Marius Ștefănescu de la Sepsi, iar mijlocașul deja și-a trecut în palmares primul trofeu la campioană: Supercupa României.
10.07.2024 | 01:47
Gigi Becali dezvaluie marele regret dupa transferul lui Marius Stefanescu la FCSB si il inteapa pe selectionerul Edi Iordanescu Nu stie fotbal
Gigi Becali dezvăluie marele regret după transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB
ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu a fost suspendat pentru prima manșă a turului 1 preliminar din Champions League cu Virtus, însă roș-albaștrii s-au impus fără emoții, scor 7-1 chiar în San Marino.

Gigi Becali dezvăluie marele regret după transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB și îl „înțeapă” pe selecționerul Edi Iordănescu: „Nu știe fotbal!”

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a jucat un singur meci pentru FCSB, 3-0 în Supercupa României cu Corvinul, și a marcat primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Evoluția fotbalistului l-a impresionat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB regretă că i-a pus clauză de reziliere lui Marius Ștefănescu doar 10 milioane de euro și critică decizia selecționerului Edward Iordănescu de a nu-l convoca pe fotbalist la EURO 2024.

„Eu zic că cer 30-40 de milioane pe un jucător că așa vreau eu. Acum îmi pare rău de Ștefănescu că i-am pus clauză doar de 10 milioane de euro. E cel mai bun fotbalist din România acum.

ADVERTISEMENT

N-a ajuns la EURO pentru că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama! N-a ajuns la EURO pentru că nu l-a văzut sau așa a văzut selecționerul. Trebuie să respectăm asta.

Măcar să dea cineva 10 milioane. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mare. M-am gândit că dacă joacă un an, ajunge să-i pun clauză de 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre Virtus – FCSB 1-7!

Gigi Becali a vorbit și despre victoria categorică a celor de la FCSB, 7-1 în prima manșă a turului 1 preliminar din Champions League cu Virtus: „Mi-a plăcut că se încearcă să se joace din prima, să vedem dacă ne iese și cu echipe mai mari.

Am văzut jucătorii, mi-am dat seama despre ce e vorba. Am făcut primul 11 ideal. Nu vi-l spun, că nu e corect. Ei nu trebuie să știe care e 11-le ideal. A fost un meci de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7. Ca să-i dai 7 trebuie să o desfaci, să joci combinativ”.

ADVERTISEMENT

„Eu acum trebuie să joc cu Musi în stânga. Cu Maccabi Tel Aviv o să joc cu Băluță. Rotația o s-o fac în grupele Champions League. O să joace în preliminarii cea mai bună echipă, iar în campionat nu e problemă. Voiam astea trei meciuri să-mi formez echipa”, a adăugat Becali.

  • 1.700.000 de euro e cota de piață a lui Marius Ștefănescu
ADVERTISEMENT
1,65 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - U Cluj