Fotbal intern

Gigi Becali dezvăluie transformarea lui MM Stoica: ”De două luni este un alt om, ştie acum ce e ascultarea”

11.07.2020 | 13:58
Gigi Becali dezvaluie transformarea lui MM Stoica De doua luni este un alt om stie acum ce e ascultarea
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este de părere că Mihai Stoica s-a schimbat mult în ultimele două luni. Patronul FCSB-ului a declarat că MM nu se implică la FCSB în decizii, cum ar fi schimbarea antrenorului.

Becali zice că Mihai Stoica a devenit un om mult mai bun în ultimele luni, iar motivul pentru care a făcut această schimbare este credința.

ADVERTISEMENT

”MM Stoica a avut mentalitatea asta până acum două luni. Să influențeze el, să își pună el. El de două luni de zile e alt om, e schimbat. Plus că el nu a avut niciodată puterea să se impună. El ar fi vrut, dar nu-i permiteam eu.

Gigi Becali, dezvăluiri despre MM Stoica şi Alexandru Tudor

Acum nici măcar asta nu mai încearcă, pentru că și-a dat seama că trebuie să stea în ascultare de stăpân. El lucrează, trebuie să își facă serviciul. El s-a împrietenit foarte mult cu Tudor.

ADVERTISEMENT

Aseară au stat 6 ore la bază, au vorbit despre credință și mi-au cerut binecuvântarea să nu vină astăzi la antrenament că vor să meargă la Mănăstirea Maria Magdalena la Drăgănești. Și am zis da.

El știe acum ce e ascultarea. Acum nu se mai supără că v-am zis astea, el înainte se supăra. Acum e iluminat, a început să se lumineze. El avea un întuneric al minții”, a declarat Gigi Becali, finanțator FCSB în cadrul emisiunii “Ora Exactă în Sport” de la Pro X.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Becali declara că îi va face ”contract pe viață” lui Bogdan Vintilă, însă după rezultatele slabe ale bucureștenilor din ultimele etape, finanțatorul FCSB s-a răzgândit. Vintilă ar putea totuși să rămână la club, dar nu în postura de antrenor principal.

În cariera sa, Mihai Stoica a mai trecut pe la Oțelul Galați și Unirea Urziceni, cu ultima reuşind să câştige titlul de campioană a României în sezonul 2008-2009.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 6,95 este cota pentru “2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT