Sport

Gigi Becali, dezvăluiri despre cel mai arzător subiect: va juca FCSB, legal, pe Ghencea? “Revenim şi noi la normalitate”. Exclusiv

Gigi Becali consideră un semn de normalitate proiectul de lege care ar putea deschide porţile stadionului Steaua pentru echipa sa. Patronul FCSB susţine că lucrurile nu vor fi simple nici dacă legea va fi adoptată.
28.06.2022 | 20:16
Gigi Becali dezvaluiri despre cel mai arzator subiect va juca FCSB legal pe Ghencea Revenim si noi la normalitate Exclusiv
Gigi Becali ar putea reveni în Ghencea cu FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Parlamentarii USR au depus în Senat un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului prin care administratorii bazelor sportive vor fi obligaţi să închrieze după reguli clare şi transparente, exemplul dat fiind stadionul Steaua, administrat de MApN şi unde FCSB a avut interzis fără să se cunoască motivele.

Gigi Becali, dezvăluiri despre cel mai arzător subiect: va juca FCSB, legal, pe Ghencea

Gigi Becali a reacţionat pentru FANATIK spunând că este un semn de normalitate, însă, în acelaşi timp atrage atenţia că şi cu o astfel de lege, accesul pe stadionul Steaua va fi complicat pentru echipa sa:

ADVERTISEMENT

“Poate ne revenim şi noi la normalitate o dată. Eu cred că o astfel de lege va trece că nu are de ce să nu o facă. Normal că vom juca şi pe stadionul Steaua dacă îl vom putea închiria. 

Ei (n.r. cei de la CSA) se tem că vom umple stadionul, dar aşa e normal că noi suntem continuatoarea Stelei. Să vă mai spun ceva. Legea asta privind transparenţa nu va fi de ajuns. 

ADVERTISEMENT

“Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei”

Administratorii trebuie să fie obligaţi să pună condiţiile de închiriere că putem să fim în situaţia în care ni se interzice accesul din cine ştie ce motiv. Dar e bine că încet încet ne revin şi nouă minţile în cap şi mergem spre normalitate.

Păi cum să spui că ăla e obiectiv militar? Că aşa spun ei, că stadionul e obiectiv militar. În câte obiective militare merg oamenii? Ne-am ţăcănit? Oamenii merg la stadion şi tu spui că e obiectiv militar?”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

“Am avut nevoie de USR să vină şi să pună lucrurile la punct”

Un aprig contestatar al celor de la USR în trecut, Gigi Becali a apreciat iniţiativa parlamentarilor spunând că a trebuit să vină partidul cu care a avut multe contre în trecut pentru a se pune lucrurile în ordine:

“Am avut nevoie de USR să vină şi să pună lucrurile la punct. Ce să facem? Eu cred că va trece legea, nu cred că va fi nicio problemă să fie votată. Să vedem cum o să fie formulată”, a explicat latifundiarul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai călcat în Ghencea din 2015

Ultima dată când FCSB a evoluat pe stadionul Ghencea se întâmpla pe 22 martie 2015 într-un meci cu Viitorul, scor 5-1. De atunci, stadionul a fost reconstruit pentru 100 de milioane de euro şi, în ciuda faptului că oficialii FCSB au făcut demersuri pentru închirierea arenei, MApN a interzis accesul roş-albaştrilor în complex.

  • 100.000.000 de euro a costat noul stadion Steaua
  • 7 ani au trecut de la ultimul meci al FCSB-ului în Ghencea

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT