Fotbal intern

Gigi Becali, dezvăluiri despre patronul neamţ de la CFR! Confirmă Fanatik

14.07.2018 | 11:43
Gigi Becali dezvaluiri despre patronul neamt de la CFR Confirma Fanatik

Gigi Becali, dezvăluiri despre patronul neamţ de la CFR! Şeful vicecampioanei României a vorbit despre Abris Lelbach, cel care conduce din umbră echipa din Gruia, după cum a anunţat FANATIK.RO din luna iunie.

“Eu patru, cinci ani nu mai am nevoie să cumpăr. Moruţan, Man, Coman, Tănase. CFR, dacă nu se califică în Liga Campionilor, dar şi în Europa League e greu. Spune-mi tu mie… De unde o să scoată banii? Crezi că neamţul ăla? Când o să vadă neamţul ăla că trebuie să scoată încontinuu va zice că gata. I-au promis că fac 20-30 de milioane de euro din Europa, dacă nu ajung acolo, gata!

Gigi Becali, dezvăluiri despre patronul neamţ de la CFR

De unde să aibă Neluţu Varga bani de fotbal. Are neamţul ăla nişte afaceri pe acolo, a avut încredere în el. Ce, are Neluţu bani? Copilu ăla e angajat, nu are nici un milion de euro. E angajat la club, are 10 mii pe lună. Eu aşa am aflat. Mi-a zis cineva care e foarte apropiat de ei. Neluţu l-a ajutat să facă nişte afaceri în Cluj şi de aia e acolo.

Dacă nu mă calfic, la mine care e problema? Am bani mai mulţi şi ca neamţul lor, sunt mai bogat ca el! Dar eu nu trebuie să dau de la mine, am 6-7 milioane în cont. Ce mă interesează? Am salarii până la anul”, a spus Becali la un post de televiziune.

Gigi Becali, dezvăluiri despre patronul neamţ de la CFR Cluj,. Abris Lelbach, în studioul unei emisiuni
Gigi Becali, dezvăluiri despre patronul neamţ de la CFR Cluj, Abris Lelbach

Citeşte şi:

  • Gigi Becali nu vrea să mai audă de Denis Alibec. “Nu distrug echipa!”
  • Gigi Becali îi răspunde lui Budescu: “Aşa a vrut antrenorul”