ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, dezvăluiri despre situația de la Academica Clinceni: ”E echipa mea! Să îmi dea 400.000 de euro”

Autor: Traian Terzian | 11.05.2021 | 11:37
Gigi Becali, dezvăluiri despre situația de la Academica Clinceni: ”E echipa mea! Să îmi dea 400.000 de euro”
Gigi Becali. Sursă foto: Sport Pictures

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut câteva dezvăluiri despre situația de la Academica Clinceni, formație care i-a încurcat pe ”roș-albaștri”, și a precizat că ilfovenii îi sunt datori cu 400.000 de euro, bani pe care i-a investit în club.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au scor doar un 2-2 în fața ilfovenilor și au ratat o șansă importantă de a trece pe primul loc în clasamentul din play-off.

Latifundiarul din Pipera spumegă de furie după remiza din meciul cu Academica Clinceni și este de părere că dacă jucătorii săi nu se vor trezi vor avea probleme și în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Dezvăluirile lui Gigi Becali despre suma de bani care o are de luat de la Academica Clinceni

”Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat”, a dezvăluit Gigi Becali despre situația de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

”Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat. Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu… Problema e că Clinceni a cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu.

Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte. Dar eu nu am nicio pretenție. Mă bucur că au jucat pe bune. Așa vreau, să se vadă. Dar trebuie să-mi dea banii! Eu l-am retras pe Luțu din Consiliul de Administrație și mi-au zis cei de acolo să-i aștept un an”, a spus omul de afaceri la gsp.ro.

Becali consideră că echipa sa a avut gol valabil cu Clinceniul

”Dar a trecut mai mult. Cu primarul am treabă, el să-mi dea banii. Banii din drepturile TV, în mod normal, sunt ai mei. Nu e echipa lor pentru că nu mi-au dat banii! În mod normal, e echipa mea.

ADVERTISEMENT

Ce să mai zic? Așa a fost să fie! În mod normal, noi suntem pe primul loc! În fața lui Dumnezeu, suntem pe primul loc. La ultima fază, mingea a intrat jumătate de metru în poartă. Că nu a vrut arbitrul, e altceva… Ce să le reproșez jucătorilor? Nu am ce. Fiecare joacă ce poate. Ce, Clinceni nu e și ea echipă? Ca să nu mai spună lumea că e blat”, a încheiat Becali.

Întâlnirea a avut un final tensionat. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul oaspeților a scos mingea din preajma liniei porţii. Elevii lui Toni Petrea au cerut validarea golului, însă arbitrul Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!