Fotbal intern

Gigi Becali, dezvăluiri despre un jucător de bază de la CFR Cluj: ”Voia să vină cu impresarul la mine”

04.03.2020 | 14:55
Gigi Becali dezvaluiri despre un jucator de baza de la CFR Cluj Voia sa vina cu impresarul la mine
ADVERTISEMENT

Un scandal imens a izbucnit în cursul zilei de miercuri în Liga 1 după ce Gigi Becali a dezvăluit că portarul de la FCSB, Cristian Bălgrădean, ar fi semnat de 10 zile cu rivala CFR Cluj. La rândul său, patronul roș-albaștrilor spune că un fotbalist de bază de la echipa campioană ar fi dorit să vină la echipa din Capitală.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,40 este cota pentru ”1 pauză/1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat să transfere un jucător de bază de la CFR Cluj: ”Voia să vină cu impresarul la mine”

Aflat în ultimele luni de contract cu FCSB și fiind încă un titular la echipa lui Bogdan Vintilă, Cristi Bălgrădean a semnat o înțelegere cu CFR Cluj, nimeni alta decât rivala la titlu a roș-albaștrilor.

Extrem de supărat pe gestul jucătorului încă aflat la echipa sa, Gigi Becali a dezvăluit că și el putea semna cu un jucător de bază de la CFR Cluj, însă nu a vrut să recurgă la astfel de stratageme.

ADVERTISEMENT

“Unul dintre jucătorii CFR-ului, jucător de bază, de la mijlocului terenului, cu care s-au câștigat titluri, voia să vină cu impresarul la mine la palat.

Nu îi dau numele. Aveau meci cu Astra şi voiau să vină la mine, dar eu nu am acceptat. Nu se poate aşa ceva, eu sunt la luptă directă cu ei, nu pot să fac aşa ceva”, a spus Gigi Becali extrem de supărat, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Ce jucători de la CFR au fost doriți în trecut de Becali

În ultimele sezoane s-a vorbit de mai mulți jucători de la CFR Cluj care ar fi putut ajunge în curtea lui Gigi Becali.

Chiar la finalul sezonului 2018-2019, s-a discutat de o posibilă mutare la FCSB a lui Damjan Djokovic, mijlocaș de bază la echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 29 de ani, Djokovic are o cotă de piață de 2.200.000 de euro, iar în acest sezon are 28 de meciuri, un gol și patru pase decisive pentru campioana României în toate competițiile.

Cu un sezon înainte, un alt mijlocaș de la CFR Cluj, Ciprian Deac, a fost pe lista lui Gigi Becali, însă transferul a căzut după ce jucătorul, care tocmai semnase pe 3 ani cu clujenii, renunțase la o clauză care îi permitea să plece liber la orice echipă.

ADVERTISEMENT