Fotbal intern

Gigi Becali, dezvăluiri din discuția avută cu Cristian Bălgrădean: ”Am înregistrat convorbirea. Mi-a zis că a ținut cu CFR”

04.03.2020 | 23:54
Gigi Becali dezvaluiri din discutia avuta cu Cristian Balgradean Am inregistrat convorbirea Mia zis ca a tinut cu CFR
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut dezvăluiri din discuția avută cu Cristian Bălgrădean, după ce a aflat că portarul a semnat din vară cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,43 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, dezvăluiri din discuția avută cu Cristian Bălgrădean: ”Poate i-au dat de înțeles că ar fi bine să mai și greșească”

”Sunt în post, nu vreau să acuz, dar nu pot să cred că un om face așa ceva. L-am întrebat: ‘Dacă erai rezervă la Botoșani tu cu cine țineai?’ Depinde de cum s-a pus problema, dacă i-au dat bani la semnătură, poate i-au dat de înțeles că ar fi bine să mai și greșească”, a spus finanțatorul FCSB la Digi Sport Special.

”Bine, el nu mai era concentrat, mintea lui era în altă parte. Cu siguranță că CFR l-a pus să nu-mi spună. El știa regulamentul, că nu el trebuia să mă anunțe, ci clubul”, a dezvăluit Gigi Becali discuția avută cu portarul Cristian Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

”De trei săptămâni a semnat nu de 10 zile”

”Mă anunțau înainte de meciul direct, ce băieți buni sunt ei. După ce o scapă la Botoșani și poate o scăpa și cu Craiova. Nici măcar nu a întins braţele. Mă faci să fac păcate, dar e prea de tot. E la nivelul pieptului şi trebuia s-o prindă. Ăsta e gol pe care să-l primească un portar?”, a explodat Becali.

”Nu ai voie să iei legătura cu el până nu faci înștiințare prealabilă la club. Bine, noi am înregistrat convorbirea cu el. Nu mă interesează că ai semnat, dar trebuia să îmi spui. De trei săptămâni a semnat nu de 10 zile și atunci mă gândesc la golul ăla din lovitură liberă cu Dinamo”, a declarat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

”Am simțit că e ceva necurat”

”Am simțit că e ceva necurat, de aia l-am băgat pe Vlad cu Chindia. Am auzit că i-au dat 100.000 la semnătură și 20.000 salariu. L-am întrebat cu cine a ţinut când am jucat noi cu Chindia şi FC Botoşani. Nu a zis nimic. I-am zis: ‘Cu cine ai ţinut când a jucat CFR Cluj cu Astra?’. Mi-a zis CFR”, a încheiat Becali.

Cristian  Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Portarul FCSB va evolua din vară la campioana României. Gigi Becali a aflat de această mişcare a portarului după ce a semnat contractul cu marea rivală şi a avut o ieşire nervoasă.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean a decis să plece de la FCSB după derby-ul cu Dinamo

Din informațiile FANATIK, totul s-a întâmplat după derby-ul Dinamo – FCSB, în urma căruia Gigi  Becali l-a criticat pe Bălgrădean și l-a anunțat că va fi rezervă. Portarul a decis atunci să semneze cu CFR fără să anunțe pe nimeni de la FCSB.

Fanii echipei FCSB au luat foc la postarea pe Facebook în care FANATIK anunța că portarul Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj și l-au criticat pe acesta, dar și pe finanțatorul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT