Sport

Gigi Becali, dezvăluiri din vestiarul FCSB: “El este singurul jucător pe care nu l-am schimbat niciodată!”. Exclusiv

Gigi Becali conduce FCSB cu mână de fier, iar implicările sale în viața echipei sunt deja cunoscute. Însă, patronul celor de la FCSB a dezvăluit pentru FANATIK că există un jucător în lot de care nu se atinge.
20.06.2022 | 12:10
Gigi Becali dezvaluiri din vestiarul FCSB El este singurul jucator pe care nu lam schimbat niciodata Exclusiv
Gigi Becali a dezvăluit jucătorul de la FCSB pe care nu l-a schimbat niciodată. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat de puțin titlul în sezonul trecut, însă Gigi Becali a dezvăluit că principalul obiectiv al echipei este să producă jucători vandabili, care să îi permită să se autofinanțeze. Visul latifundiarului este să dea lovitura cu jucătorii tineri de la echipă.

Gigi Becali, dezvăluiri din vestiar: “I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu”

Într-un dialog cu FANATIK, Gigi Becali a recunoscut că s-a implicat în viața echipei și că i-a schimbat pe toți jucătorii în timpul meciului, mai puțin pe unul, Octavian Popescu:

ADVERTISEMENT

“Eu vă spun așa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îți câștigă singur meciurile”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Declarațiile patronului au fost făcute în contextul meciului tur dintre Muntenegru și România, pierdut de “tricolori” cu 0-2. Avea să fie primul meci din campania dezastruoasă din Liga Națiunilor, România fiind ultima după primele patru etape.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB l-a taxat pe Iordănescu după meciul tur cu Muntenegru: “Cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă?”

Atunci, Gigi Becali a fost furios că Octavian Popescu a fost uitat pe banca de rezerve de Edi Iordănescu, deşi naţionala nu a contat în atac, singurul şut pe spaţiul porţii venind în minutul 90+2:

“Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei? Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur. Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă?

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru”, a spus Becali pentru FANATIK la vremea respectivă.

Din informaţiile FANATIK, planul lui Edi Iordănescu cu “perla” lui Gigi Becali a fost să îl menajeze pe Tavi Popescu în deplasările foarte fizice din Muntenegru şi Bosnia, urmând să fie titularizat în meciul cu Finlanda, de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea 50.000.000 de euro pentru transferul lui Tavi Popescu

Ceea ce s-a şi întâmplat. Însă, Octavian Popescu nu a avut o evoluţie remarcabilă în victoria în faţa nordicilor, fiind primul jucător înlocuit. Ulterior, a mai fost folosit 30 de minute în meciul retur cu Muntenegru.

Gigi Becali speră ca Octavian Popescu să fie cel mai scump transfer din istorie la FCSB. Latifundiarul a declarat în repetate rânduri că vrea să încaseze 50 de milioane de euro în schimbul tânărului atacant.

  • 19 ani are Octavian Popescu
  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT