Fotbal intern

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare despre Anamaria Prodan: ”Le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor”

29.01.2021 | 18:37
Gigi Becali dezvaluiri uluitoare despre Anamaria Prodan Le zapacea de cap pe sotiile fotbalistilor
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut dezvăluiri uluitoare despre Anamaria Prodan, după ce aceasta l-a atacat pentru faptul că transferul lui Dennis Man la Parma s-a făcut prin Giovani Becali.

Astfel, continuă ”războiul” dintre latifundiarul din Pipera și Anamaria Prodan, după ce în urmă cu o zi Becali a vorbit pentru FANATIK și a trimis săgeți și către soțul acesteia, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Într-un editorial FANATIK, Horia Ivanovici a explicat cum ”Regina” impresarilor a ratat transferul lui Man, deși ea este agentul jucătorului.

Dezvăluiri incendiare făcute de Gigi Becali despre Anamaria Prodan

”Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar”, a dezvăluit Gigi Becali despre comportamentul avut de Anamaria Prodan.

”Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?”, a continuat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

”Se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar?”

”Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt ‘patroane?’ Nu mai sunt eu ăla Gigi ‘familia mea’?

Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a încheiat Gigi.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Giovani Becali a acordat un interviu detaliat pentru FANATIK în care dezvăluit toate culisele transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Cunoscutul impresar a povestit pas cu pas cum s-a ajuns la această ofertă.

FANATIK a mai anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a cerut garanții financiare care să ateste că Parma este solvabilă şi poate plăti suma de transfer pentru Dennis Man. Finanțatorul roș-albaștrilor a făcut acest lucru pentru că echipa italiană a avut grave probleme financiare în ultimii 17 ani, motiv pentru care clubul a intrat în faliment la finalul sezonului 2014-2015.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,45 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT