Simona Halep

Gigi Becali, dezvăluri despre ce face la meciurile Simonei Halep! “M-am rugat pentru ea cum nu m-am rugat nici pentru Steaua!”

17.01.2019 | 12:30
Gigi Becali dezvaluri despre ce face la meciurile Simonei Halep Mam rugat pentru ea cum nu mam rugat nici pentru Steaua

Gigi Becali a dezvăluit că e un mare fan al Simonei Halep! Patronul FCSB a povestit cum trăieşte partidele pe care le joacă numărul 1 Mondial şi a explicat că s-a rugat cu lacrimi în ochi pentru constănţeancă la finala de la Roland Garros din 2018, câştigată în faţa lui Sloane Stephens.

Becali a povestit că prinsese “oftică” pe Serena Williams şi pe Maria Şarapova, pe americancă pentru că îşi făcuse un obicei din a câştiga toate turneele, iar pe rusoaică pentru că o bătea mereu pe Halep!

Simona Halep e fan declarat al formaţiei patronate de Becali
Simona Halep e fan declarat al formaţiei patronate de Becali

Gigi Becali a povestit ce face la meciurile Simonei Halep: “Cu lacrimi în ochi m-am rugat!”

Hai să vă spun de Halep. Îmi era milă de ea la finala Roland Garros. Îmi era milă de ea pentru că pierdea finalele. Nu m-am rugat nici pentru Steaua cum m-am rugat pentru ea. Aveam emoţii, m-am rugat cu lacrimi şi ea a câştigat. De atunci nu mă mai rog pentru ea. M-am epuizat pentru ea atunci. E fată bună, curată, cu bun simţ. De ce să câştige bogaţii ăia. Aveam o oftică pe Serena Williams când câştiga. La fel aveam oftică şi pe Sharapova pentru că era încrezută. Aveam oftică pe ea pentru că o bătea pe Simona. Nu am mers la niciun meci al Simonei. E numărul 1 în lume de un an şi ceva… A făcut istorie”, a spus Becali la Digisport.

Simona Halep este fan al formaţiei roş-albastre, fiind prezentă şi la mai multe partide ale echipei. Jucătoarea de tenis a fost şi invitată să dea lovitura de începere la un meci cu Dinamo pe Ghencea şi a purtat la gât chiar şi fularul în culorile echipei patronate de Becali.