Sport

Gigi Becali, dialog aprins în direct cu Decebal Rădulescu: „Te faci de râs!”

Gigi Becali și Decebal Rădulescu au avut parte de contre în direct. Care a fost motivul pentru care cei doi s-au contrazis în transmisiune directă.
09.07.2024 | 10:52
Gigi Becali dialog aprins in direct cu Decebal Radulescu Te faci de ras
Gigi Becali s-a contrat în direct cu Decebal Rădulescu. Sursă foto:colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a avut parte de un dialog aprins cu Decebal Rădulescu, specialistul Digi Sport. Contrele s-au terminat după puțin timp, urmând ca discuția să continuie într-un notă amicală.

Gigi Becali a avut un dialog aprins în direct cu Decebal Rădulescu: „Te faci de râs”

Decebal Rădulescu vorbea în cadrul Digi Sport Special de investițiile făcute în trecut de patronii aflați în fotbalul românesc, iar Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că jurnalistul l-a omis din lista vechilor conducători de club.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Eu am dat milioane pe jucători, Florinel m-a costat 3 milioane. A dat Borcea vreodată un milion pe un jucător? Decebal, vezi că te faci de râs”

Decebal Rădulescu: ”Eu ziceam de ce se întâmplă astăzi. Normal, ați dat pe Coman, ați dat o grămadă de bani”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Păi dacă făceam ce au făcut Borcea și Nețoiu și toți, închideam fotbalul”

Decebal Rădulescu: ”Eu spuneam că nu e echipa de Champions League pe care vi-o doreați, e posibil să greșesc”

Gigi Becali: ”Decebal, hai să-ți zic un lucru. 1.3 milioane de euro sunt bani foarte mulți. Am dat pe Nedelcu două milioane de euro și l-am dat gratis. Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro pe el și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate”

ADVERTISEMENT

Decebal Rădulescu: ”Păi luați de afară, luați din altă parte”

Gigi Becali: ”Să-mi propuneți voi, să ziceți că ați văzut un jucător și să-l iau”

Decebal Rădulescu: ”O să zic, o să zic aici ce văd”

Gigi Becali: ”O să-l dau la MM, să-l verifice MM. Ține minte ce spun eu acum. Ștefănescu, o să vedeți că va demonstra. E jucător de mare talie mondială. O să vedeți. Plus că m-a costat Kiki, i-am dat 200.000 la semnătura. A costat și Popa”

Decebal Rădulescu: ”Eu vă înțeleg, domnul Becali. Eu știam că aveți ambiția cu Liga Campionilor și nu cred că sunt jucători de Liga Campionilor”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Nu sunt, aici tu ai dreptate, dar Dumnezeu ne-a dat acum echipa asta și apoi ne-a dat Maccabi, care are mare coeficient și-i luăm coeficientul, ajungem cap de serie și în turul trei va fi mai ușor decât cu Maccabi. Eu cred în echipa asta, dar nu-i știu încă valoarea. E posibil să fim foarte buni”.

FCSB se pregătește de aventura europeană

FCSB a câștigat titlul în Superliga României după aproape un deceniu, astfel că băieții antrenați de Elias Charalambous se pregătesc de preliminariile UEFA Champions League.

Virtus – FCSB se va disputa marți, 9 iulie, de la ora 22:00, iar returul peste o săptămână. Meciul va fi transmis în direct de către Digi Sport 1 și de Prima Sport. Este interesant că partida nu este capul de afiș al serii.

De la aceeași oră marți, pe ProTV, va avea loc prima semifinală a Campionatului European, dintre Spania și Franța. A doua semifinală este programată miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00, dintre Anglia și Olanda.

Dacă va reuși să treacă de campioana din San Marino, așa cum este foarte probabil, trupa lui Elias Charalambous va avea un adversar mult mai greu în turul 2 preliminar al Champions League. Este vorba de campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

ADVERTISEMENT