Sport

Gigi Becali dinamitează campionatul. Refuzat în Ghencea, patronul FCSB nu vrea să audă de Giulești

După ce administratorii stadioanelor Steaua și Arcul de Triumf au refuzat accesul celor de la FCSB, patronul Gigi Becali contraatacă și refuză arena propusă de FC Voluntari, pentru duelul din penultima etapă.
05.05.2022 | 21:53
Gigi Becali dinamiteaza campionatul Refuzat in Ghencea patronul FCSB nu vrea sa auda de Giulesti
Gigi Becali a anunțat că refuză să joace meciul cu FC Voluntari pe stadionul din Giulești. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul FC Voluntari – FCSB este programat la sfârșitul săptămânii viitoare, pe 14 mai, în penultima etapă din faza play-off în Casa Pariurilor Liga 1. Ilfovenii au anunțat că vor fi gazde în Giulești, Gigi Becali nici nu vrea să audă.

Gigi Becali: ”E cel mai aproape și acolo vrem să jucăm”

Administratorii clubului FC Voluntari au început lucrările de modernizare a suprafeței de joc, astfel că echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost obligată să se mute pe altă arenă pentru ultimul meci de acasă, din actualul campionat.

ADVERTISEMENT

Soluția găsită de oficialii din Ilfov este Stadionul Rapid. S-au înțeles cu administratorii arenei din Giulești și au anunțat oficial că partida cu FCSB se va juca pe stadionul recent inaugurat.

Eforturile celor de la Voluntari de a organiza duelul sunt zădărnicite de patronul vicecampioanei FCSB. Gigi Becali a declarat că nu vrea să ia în calcul această variantă. Omul de afaceri a nominalizat și arena pe care ar fi de acord să se joace meciul cu FC Voluntari, iar regulamentele par să-i dea dreptate.

ADVERTISEMENT

”Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei a spus lucrurile astea, nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm.

Ei trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul. Noi suntem de acord doar cu Arena Națională”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

De ce refuză Gigi Becali ca FCSB să joace în Giulești

Refuzul patronului echipei FCSB de a juca meciul cu FC Voluntari pe noul stadion Rapid vine ca urmare a reacției fanilor din Giulești care au anunțat că nu concep ca roș-albaștrii vor juca pe arena pe care ei o consideră ”a lor”, deși, la fel ca și noul stadion Steaua, a fost construită din bani publici.

Gigi ”Corsicanu”, liderul din umbră al fanilor rapidiști a amenințat că suporterii feroviari vor provoca incidente dacă trupa lui Gigi Becali va juca în Giulești cu titlul pe masă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cei de la FC Voluntari nu poate, deocamdată, închiria Arena Națională, așa cum vrea patronul roș-albaștrilor, întrucât plata se face în avans, iar ilfovenii au probleme financiare în această perioadă.

Regulamentele sunt de partea celor de la FCSB care trebuie să-și dea cordul să joace pe un stadion propus de organizatorul partidei, în acest caz FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT