Fotbal intern

Nicu Badea, ATAC la Becali: “Bate câmpii! E mai interesant ca scriitor”

UPDATE Ora 18:30 / Nicolae Badea a oferit un răspuns dur la acuzele lansate de Gigi Becali, marţi, printr-un comunicat de presă semnat de Asociaţia Club Sportiv FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI,...
26.07.2017 | 00:00
Nicu Badea ATAC la Becali Bate campii E mai interesant ca scriitor

UPDATE Ora 18:30 / Nicolae Badea a oferit un răspuns dur la acuzele lansate de Gigi Becali, marţi, printr-un comunicat de presă semnat de Asociaţia Club Sportiv FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI, condusă de fostul patron de la Dinamo. De asemenea, Badea a dorit şi să clarifice anumite aspecte, după

“Nu intenţionăm ca prezentul comunicat să se constituie ca o replică dată cuiva, ci numai ca o cale prin care să informăm opinia publică în general şi iubitorii fotbalului, în special despre adevăruri neştiune şi minciuni vehiculate în spaţiul public, cu iresponsabilitate, sau mânaţi de interese oculte. Astfel:

La cesionarea acţiunilor, în 13 martie 2013, totalul datoriilor societăţii era de circa 9 milioane de euro. În următoarele 14 luni, s-a dublat datoria, spun gurile rele că, cu intenţie vădită, în vederea deţinerii majorităţii masei credale la intrarea si-n cadrul procedurii de insolventă. Acestea sunt cifrele, nu afirmaţii sau interpretări. Există documente în acest sens. Aşa că nici vorbă ca Ionuţ Negoită să fi preluat clubul cu o datorie de 20 milioane de euro! Este o minciuna crasă, dar nu-i nici prima şi, cu certitudine, nici ultima.

Desigur, suntem o ţară liberă şi orice iresponsabil poate bate câmpii la televizor, că face rating şi imediat va fi pe prima pagină a ziarelor. Domnul Gheorghe Becali este însa mai interesant ca scriitor. Aşteptam cu mare interes viitoarele sale opere.

Asociaţia Club Sportiv FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI”


Gigi Becali i-a luat apărarea lui Ionuţ Negoiţă în războiul declaraţiilor pe care acesta îl are cu reprezentanţii lui Nicolae Badea cu privire la stadion. Negoiţă îl acuză pe Badea că din cauza lui nu se face noul stadion, în timp ce Marius Bacria, reprezentantul Asociaţiei FC Dinamo, condusă de Nicu Badea a reacţionat – detalii aici

”Mă doare sufletul că în ţara mea se întâmplă asta. Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, şi apoi îi spuneţi că nu are nimic. Păi, ce face Badea cu istoria şi cu palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro”, a spus Becali la o televiziune de sport.

Gigi Becali: “Nă facă DNA anchetă la stadion!”

GIGI BECALI DINAMO. ”Să-i spuneţi lui Nicolae Badea că istoria este cea care face continuarea. Locul în Liga 1 a preluat istorie, tradiţie, toate. Palmares înseamnă istorie. La comunişti, la Badea acolo, aşa e, că păcălesc ei, comuniştii, cum vor. Să ia ei toate privilegiile. I-au dat echipa lui Ionuţ Negoiţă, el a cheltuit bani, milioane, şi acum vine Badea si spune ca n-a dat nimic. E adevărat, marca poate fi scoasă la licitaţie. Dacă nu i-a dat-o, poate să o vândă cui vor ei. Dar nu istoria si palmaresul.

Să facă DNA-ul anchetă la stadion. În 2003, printr-o hotărâre de Guvern, mie mi-a luat Adrian Năstase stadionul. Iar lui Nicolae Badea i-a dat stadionul lui Dinamo. Voi vă daţi seama, comuniştii? Ia să vină DNA-ul să facă un control, să vadă cum s-a dat stadionul. Eu am făcut un schimb de terenuri şi m-au dus la puşcărie. Iar ei, comuniştii, primesc cadouri de la statul român”, a mai spus Becali.