Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, discurs fabulos despre „Racheta” Antwi: „Nu a avut timp să dea drumul la kerosen”

Gigi Becali abia aşteaptă să îl vadă la lucru pe Nana Antwi. Patronul FCSB a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu a apucat să îl vadă la lucru pe fundaş.
22.02.2024 | 00:05
Gigi Becali discurs fabulos despre Racheta Antwi Nu a avut timp sa dea drumul la kerosen
Patronul FCSB, discurs fabulos despre “Racheta” Antwi: “Nu a avut timp să dea drumul la kerosen”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat pe terenul Universităţii Cluj, scor 0-0. Roş-albaştrii sunt în fruntea clasamentului, la şapte puncte de Rapid. Pe Cluj Arena a debutat la FCSB şi Nana Antwi, jucătorul nou transferat în această iarnă.

Patronul FCSB, discurs fabulos despre “Racheta” Antwi: “Nu a avut timp să dea drumul la kerosen”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că deocamdată nu a apucat să îşi facă o părere despre Antwi, pe care l-a poreclit “Racheta” pentru viteza pe care o are:

ADVERTISEMENT

N-am putut încă să văd “Racheta”. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen. Într-un fel, aşa, mi-a plăcut, am văzut că are stăpânire de sine, nu a pierdut mingile.

A driblat, a pasat. Stai că îl bag tot meciul, o să vezi. Nu avem U-21. Nu l-ai văzut pe Tavi. Nu este în apele lui. Prinde mingea… băi, nu mai merge să o gâdilăm. Trebuie să dai drumul. 

ADVERTISEMENT

Tavi trebuie să înţeleagă că nu mai merge aşa. Nu merge să gâdilăm mingea. O dăm direct”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali şi-a făcut calculele de titlu: “Pe cel puțin pe 13 puncte mizez la final”

Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut şi calculele pentru play-off, spunând că mizează că avansul echipei va creşte la 13 puncte faţă de urmăritoare, având în vedere şi programul mai uşor:

ADVERTISEMENT

”Pe cel puțin pe 13 puncte mizez la final, la intrarea în play-off. Vor fi 7-8 la înjumătățire. Craiova nu are cum, e prea valoroasă, câte bătăi să mai iei? Așa și cu noi, la revedere cu omenia.

Sunt puncte multe. Noi dacă suntem pe primul loc o să jucăm cu locul 6, 5, probabil echipe mai subțirele. În play-off îți dai viața, acolo nu mai merge să greșești.

ADVERTISEMENT

După două meciuri ei joacă între ei, se întâmplă ceva și s-au făcut 8 puncte, ce să mai faci cu ei? Asta e psihologia. De exemplu, aseară am zis că e bine și dacă rămânem cu șase”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Patronul FCSB, discurs fabulos despre “Racheta” Antwi

ADVERTISEMENT
Tags: