Fotbal intern

Gigi Becali, discurs halucinant la TV: ”Dacă voiam blat, îi chemam la Palat pe Poenaru şi pe primarul Clinceniului”

11.05.2021 | 12:51
Gigi Becali discurs halucinant la TV Daca voiam blat ii chemam la Palat pe Poenaru si pe primarul Clinceniului
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a avut un discurs halucinant la TV și a spus că dacă dorea să facă blat în meciul cu Academica Clinceni îi chema la Palat pe antrenorul Ilie Poenaru și pe primarul comunei ilfovene.

”Roș-albaștrii” au scor doar un 2-2 în fața ilfovenilor și au ratat o șansă importantă de a trece pe primul loc în clasamentul din play-off.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a făcut câteva dezvăluiri despre situația de la Academica Clinceni și a precizat că ilfovenii îi sunt datori cu 400.000 de euro, bani pe care i-a investit în club.

Discurs neașteptat la TV al lui Gigi Becali

”Rusescu și Popa și-au făcut datoria, nu mi-au pus mie piedică. Dacă lupți în viața ta pentru ceva e bine, dar dacă tu lupți împotriva celui care te-a creat… Pe toți i-am făcut milionari, dar cu CFR au jucat la mișto”, și-a început Gigi Becali discursul la TV.

ADVERTISEMENT

”Nu preferam blat, dar trebuie să știe că dacă lupți împotriva cui te-a creat nu-ți va fi bine în viață. Băi Poenarule, eu te-am făcut pe tine. Pe cine ai citit tu? Ce citeai tu dacă nu-ți dădeam eu cartea?

Ăștia mănâncă pâinea mea și sunt cei mai dușmănoși cu mine, iar cu CFR merg pe teren. Dacă voiam blat, îi chemam la Palat pe Poenaru și pe primar și le spuneam, dar am vrut să jucăm pe bune. Dar luați și voi puncte CFR-ului, nu vă plimbați pe teren”, a declarat Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Gigi nu e interesat să-l schimbe pe Toni Petrea

”Lupta la titlu este între noi și CFR, Craiova nici matematic nu mai poate. Mingea a intrat jumătate de metru în poartă. Am înțeles că arbitrul a vrut să dea gol, dar apoi s-a luat după tușier. Deci noi suntem pe primul loc.

Vedeți până unde merge moralitatea mea? Am pierdut patru puncte cu Clinceni, iar CFR i-a bătut de patru ori și ei au să-mi dea bani. Mă bucur că și-au dat viața mea cu mine, dar la fel trebuiau să facă și cu CFR.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează Ilie Poenaru. Dacă juca la fel cu CFR… bine el e tot al meu. Nu mă interesează nici Șumudică. Noi suntem pe locul 1, Camora mâna pe minge și apoi penalty inventat de Istvan Kovacs. Așa s-a furat”, a continuat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

Adio Jocurile Olimpice pentru jucătorii de la FCSB

Gigi Becali a ținut să-i felicite pe cei de la Sepsi după victoria cu CFR Cluj și a lansat un atac la adresa conducerii FRF lăsând să se înțeleagă ci jucătorii de la FCSB nu vor merge la Jocurile Olimpice: ”Îi felicit pe cei de la Sepsi. Îl mai felicit și pe domnul Orban, premierul Ungariei, care își ajută echipele. Nu ca la noi care vrem să distrugem Steaua.

Depinde de programul echipei. FRF trebuie să înțeleagă că noi nu facem Jocuri Olimpice, noi facem bani. Să facă Cîțu echipă. Dacă tu nu ne dai bani, bai mai mult ne iei bani că ne obligi să jucăm cu doi jucători U21, ne obligi să facem echipă de fotbal feminin și acum vrei și jucători la Jocurile Olimpice că suntem sclavi. Păi băi dictatorule, stăpânule, ia du-te la Jocurile Olimpice cu fotbalul feminin, cu ăia din Liga 3.

Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai merge la echipa a doua. Era un fel de distracție pentru mine, dar nu mă mai interesează. Ei (n.r. – CSA Steaua) vor fi opriți de legi, de bani, de legile sportului. Mi-a plăcut de Oaidă, și-a revenit, nu pot să-l bag acum pe Vînă în locul lui. Nu mai pot să-l las la echipa a doua”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,53 este cota pentru „peste 0,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT