ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, discurs memorabil după Botoşani – FCSB 2-2! “Am vorbit cu Iftime să se dea fundaşii la o parte” / “Jucăm prost, dar fac haz de necaz” 😂

Autor: Andrei Șchiopu | 29.02.2020 | 23:26
Gigi Becali, discurs memorabil după Botoşani - FCSB 2-2!
Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a fost ironic la adresa criticilor care au susținut că FC Botoșani va ceda în fața FCSB-ului și recunoaște că echipa sa nu traversează o perioadă prea bună.

ADVERTISEMENT


Discursul memorabil al lui Gigi Becali după meciul cu Botoșani

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului dintre Botoșani și FCSB și a fost ironic la adresa criticilor care erau suspicioși în privința partidei: Aşa am vorbit cu Iftime, să se dea fundaşii la o parte şi să marcăm golul doi. Aşa a fost convenţia. Am câştigat un punct. A fost gol la valabil pentru FC Botoşani.

Iftime s-a ţinut de cuvânt. La pauză am vorbit şi am decis să fie 2-2. Antrenorul este foarte mulţumit de cum a jucat echipa. Eu sunt mulţumit că el este mulţumit”.

ADVERTISEMENT

„Jucăm prost, dar fac haz de necaz. Nu mă mai enervez, nu mă mai supăr.

Dacă nu vrea Dumnezeu să iau titlul? Pot să-l iei şi pe Messi, dacă nu vrea Dumnezeu. Poate vrea anul ăsta. La fotbal, mai câştigi şi mai pierzi”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului.

A explicat motivul pentru care Adi Petre a fost schimbat

Adrian Petre a fost titular în meciul cu FC Botoșani, dar la scorul de 1-1 a ratat o ocazie imensă cu poarta goală. Gigi Becali a explicat motivul pentru care tânărul atacant nu a mai revenit pe teren în a doua repriză:

ADVERTISEMENT

„E de domeniul demenţei să gândeşti că a fost ceva suspect la meciul ăsta.

Pe Adi Petre l-am schimbat că nu intra la fundaşii centrali, care erau blat. Dacă nu mă întreabă Hristos de Botoșani la judecată, nu mă interesează, nu pun la suflet”.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!