News

Gigi Becali, discurs religios în prima zi de Paşte: “În fiecare zi mă gândesc la moarte!”

19.04.2020 | 21:30
Gigi Becali discurs religios in prima zi de Paste In fiecare zi ma gandesc la moarte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre Sărbătoarea Învierii pe timp de pandemie şi consideră că pactul dintre Ministerul de Interne şi Biserica Ortodoxă Română a fost înţelept, chiar dacă oamenii nu au putut să meargă la biserică.

Gigi Becali, discurs religios în prima zi de Paşte: “În fiecare zi mă gândesc la moarte!”

Patronul echipei FCSB a declarat că în fiecare zi se gândeşte la moarte, dar şi la faptul că ţelul său este nu îl mai intereseze partea materială:

ADVERTISEMENT

“O rugăciune a noastră este mai puternică decât toată administraţia lui Donald Trump. Noi l-am cam părăsit pe Dumnezeu. S-a împuţinat dragostea. Trebuie să o ceri, să mergi la biserică. Eu nu port nicio mască pentru că nu mi-e frică.

M-am împărtăşit duminică, joi. Nu pot să mă îmbolnăvesc după ce am mâncat trupul şi am băut sângele lui Hristos. Noi care facem rugăciuni acasă, este mai mare jertfa pe care o facem. Este adevărat că este greu, dar aşa s-a luat hotărârea.

ADVERTISEMENT

E bine că a făcut biserica pact cu Ministerul de Interne. A fost o înţelepciune. Au dat înapoi fiecare câte puţin. Eu zic că au făcut bine. Au dat oamenilor voie. Era o mică jerfă anii trecuţi, 15 minute să stea la biserică şi să ia lumină. 

“Eu mă debarasez de lucrurile materiale. Nu mai vreau să mă intereseze”

Măcar jertfa asta şi tot au lăsat-o. Coboară în faţa blocului şi ia lumină. Măcar s-au deplasat. Ia mergeţi în alte state, nici nu ştiu cine e Hristos. Cum stăteau alţii în noaptea de Înviere acum cu bubuială, grătare şi băutură. Ehehehe. 

ADVERTISEMENT

Eu muzică nu mai pot să ascult. Doar religioasă. M-a transformat Dumnezeu. Şi fizic. Organele trupului, dacă nu e sunet cuviincios, nu primesc. Lucrurile materiale le cam dispreţuiesc. M-am cam dezlipit. Le-am făcut.

Dacă Hristos vrea să mor, atunci să mor. Eu mă debarasez de lucrurile materiale. Nu mai vreau să mă intereseze. Este ţelul meu. Mie nu îmi e frică de moarte. În fiecare zi mă gândesc la moarte”, a spus Gigi Becali la România TV.

ADVERTISEMENT