Gigi Becali: „Dragnea a stârpit tirania lui Burleanu!”

ALEGERI FRF
Eduard Popa   
in Stiri sportive
17/04/2018, 12:40
Gigi Becali: „Dragnea a stârpit tirania lui Burleanu!”

„Atunci când intervine tirania la un domeniu, cineva trebuie să o stirpească. Îl felicit pe Dragnea că a stârpit tirania”, a spus Gigi Becali, cu privire la interviul acordat de Liviu Dragnea pentru gsp.ro, în care preşedintele PSD îşi arată simpatia faţă de programul lui Ionuţ Lupescu privind alegerile FRF. 

Există un întreg mister în jurul lui Răzvan Burleanu, cel care este considerat un candidat al „serviciilor”, graţie apropierii de diverşi oameni politici, dar şi a faptului că Gică Popescu, principalul favorit al alegerilor din 2014, a fost arestat cu o zi înainte de vot. 

Becali: „Mai mare ruşine ca asta nu a fost”

Unul dintre oamenii apropiaţi de Burleanu este fostul vicepremier PSD Vasile Dâncu. Sociologul a fost unul dintre favoriţii pentru postul de premier, dar Liviu Dragnea a numit însă alţi oameni pentru şefia executivului, lucru lăudat de Becali: „Ce a mai făcut Dragnea bun: Nu l-a pus pe Dâncu prim-ministru. Când dracu te pune să faci ceva rău, să o pui pe Shhaideh, ne-a făcut să scăpăm de Dâncu. Că dacă îl puneam pe Dâncu premier, ne călăreau serviciile, binomul şi nu scăpam nici de Burleanu, care era un tiran! După aia punea în statut şi îşi prelungea mandatul de preşedinte la 6 ani. Cea mai mare mizerie e aia cu doi ani, cu dacă nu ai lucrat doi ani, nu poţi să candidezi. Mai mare ruşine ca asta nu a fost”, a mai spus patronul FCSB, pentru Pro X.

PARTENERI
Închide ×