Sport

Ce face Gigi Becali dacă pierde cu Dunărea Călăraşi: “Desfiinţez echipa şi nu mai ies din curte”

21.09.2018 | 19:34
Ce face Gigi Becali daca pierde cu Dunarea Calarasi Desfiintez echipa si nu mai ies din curte
ADVERTISEMENT

FCSB are un meci dificil la Voluntari în etapa 9 a Ligii 1 Betano şi vor juca împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, formaţie aflată într-o formă foarte bună. Cu toate acestea, Gigi Becali crede că trupa sa este mare favorită împotriva formaţiei antrenate de Dan Alexa.

Becali spune că va face scandal dacă formaţia sa nu va câştiga cu cel puţin 3-0: „Dacă luăm meciul serios, batem 70-0, dacă nu îl luăm în serios, luăm bătaie 1-0. Hai 7, fără zero. Dacă pe Călăraşi îi batem de la 3 în jos, o să aibă mare scandal cu mine. Dacă batem cu 2-0, au scandal mare cu mine. Nu jignesc pe Călăraşi, dar asta e valoarea lor. Dacă ia bătaie, desfiinţez FCSB. Rămân la Pipera, nu mai ies din curte”, a spus Becali, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali “desfiinţează” FCSB dacă pierde cu Dunărea Călăraşi. Ce spune Dan Alexa

Dacă Gigi Becali vede Dunărea Călăraşi ca pe un adversar slab, tehnicianul nou promovatei, Dan Alexa, are încredere în elevii săi, în ciuda faptului că îi vede pe cei de la FCSB drept principala favorită la titlu:

“Ne aflăm înaintea meciului împotriva unei echipe, de fapt principala candidată la câştigarea campionatului. FCSB E O echipă formată din jucători de valoare, unuii dintre ei peste nivelul ligii I. Este ocupanta primului loc, o echipă care an de an joacă în grupele Europa League, din păcate pentru ei anul ăsta nu au reuşit şi din cauza neşansei, au făcut o dublă manşă bună, O echipă formată din jucători de atac buni, jucători care pot decide un joc. FCSB pleacă favorită duminică. Îmi doresc foarte mult de la echipa mea să arate foarte multă determinare. Îmi doresc ca jucătorii care au evoluat bine până acum şi pentru mine este un test să-i văd în condiţii de adversar cu jucători care pot face diferenţa. E un meci important pentru noi toţi pentru că nu avem nimic de pierdut, decât să câştigăm. Îmi doresc să avem multă determinare, îmi doresc să avem organizare foarte bună, îmi doresc să văd curaj la jucătorii mei, să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc foarte mult să obţinem maximum din jocul ăsta, să obţinem punct sau puncte.”, a declarat Dan Alexa, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dunărea Călăraşi se joacă duminică, 23 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. Partida va fi transmisă şi pe FANATIK.RO.