Fotbal intern

Gigi Becali, după ce a aflat că se poate întoarce la închisoare. “E o chestie de nuanţă!”

04.11.2018 | 10:29
Gigi Becali dupa ce a aflat ca se poate intoarce la inchisoare E o chestie de nuanta

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că se poate întoarce la închisoare pentru că a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei. Autoritatea Electorală Permanentă a confirmat faptul că patronul FCSB-ului nu avea drepte vot, după condamnările primite în 2013.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a rămas fără drept de vot după condamnările primite în 2013. Pe lângă faptul că a fost închis, latifundiarul din Pipera a primit şi interzis la vot pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei.

Ce zice Gigi Becali după ce a aflat că se poate întoarce la închisoare

Finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, a oferit o prima reacţie după ce a aflat că AEP (Autoritatea Electorală Permanentă) a confirmat că nu avea drept de vot şi ar putea să revină în închisoare. Latifundiarul din Pipera susţine că interdicţia primită se referă la dreptul de a alege şi de a fi ales, nicidecum la referendumul care a avut loc în vară.  Asta e meteahna, nu avem inteligenţă, ăsta e neamul nostru. În interdicţie spune clar că nu am voie să aleg pe cineva sau să particip eu la alegeri, dar nu spune că nu are voie să voteze. A alege e ceva şi a vota este altceva. A vota în ceea ce priveşte Constituţia, care consacră trăirea în societate, nu te poate opri nimeni. E chestie de nuanţă, dar nu aveam discernământ juridic“, a spus Gigi Becali, la România TV.

Gigi Becali nu se teme că ar putea să revină în închisoare, deşi Autoritatea Electorală a anunţat că se va deschide un dosar penal pe numele finanţatorului echipei FCSB dacă va exista o plângere la adresa acestuia. El face plângere penală şi eu rugăciune. Şi îmi dă Dumnezeu judecător bun şi zice: are dreptate Becali. Cu Hristos şi crucea îmi dă Dumnezeu judecător şi îl spulberă pe cel care a făcut plângere satanica şi cu pixul lui Satan“, a încheiat Gigi Becali.

  • 3 ani de închisoare riscă Gigi Becali pentru că a încălcat Constituţia