Fotbal international

Gigi Becali, după ce a aflat ce a pățit Tamaș în Israel: „Ce ai făcut, mă?! Ai băut?”. Patronul de la FCSB știe deja pedeapsa

26.03.2019 | 20:40
Gigi Becali dupa ce a aflat ce a patit Tamas in Israel Ce ai facut ma Ai baut Patronul de la FCSB stie deja pedeapsa

Gabi Tamaș a fost arestat în Israel după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu 205 km/h. Gigi Becali a aflat de pățania fostului său jucător de la FCSB și anticipează că Tamaș va scăpa doar cu o amendă drastică.

Gigi Becali, după ce a aflat ce a pățit Tamaș în Israel

Deși presa din Israel anunță că Tamaș ar putea fi reținut pentru o perioadă mai îndelungată, Becali anticipează că jucătorul va rămâne fără bolidul la volanul căruia se afla și va primi o amendă de peste o sută de mii de euro.

„Acolo știi ce face? Ce ai făcut mă, ai băut? Da! Amendă, confiscată mașina! Cu ce-ai făcut, cu mașina asta? Da! Ți-o confiscăm, îi dă și o amendă de 100 – 200.000 de euro și cu asta basta, îi dă drumul. Când a fost cu mine atunci la biserică, a stat liniștit o perioadă. Cum nu s-a mai dus la biserică, iar a luat-o cu băutura.

Că dacă te duci la biserică, atunci are influență harul Duhului Sfânt și El te apără! Când vin dracii cu gânduri și zic: Du-te și bea, vine Duhul Sfânt și pune barieră la gânduri,” a povestit Gigi Becali, în cadrul unei intervenții telefonice.

Tamas a castigat patru trofee cu FCSB
Tamas a castigat patru trofee cu FCSB

Tamaș a evoluat un an și jumătate la FCSB, dar nici acolo nu a fost lipsit de probleme în afara terenului. Fundașul a fost exclus din lot de Mirel Rădoi după ce nu s-a prezentat pentru a face deplasarea cu echipa spre Tg. Jiu, petrecând cu o noapte înainte.

Gabi Tamaș a plecat de la FCSB chiar la Hapoel Haifa, acolo unde a devenit repede un idol pentru fanii acestui club datorită realizărilor sale de pe teren. Fotbalistul ar putea rămâne fără contract însă, patronul de la Hapoel luând în calcul posibilitatea să-i rezilieze actuala înțelegere scadentă în vara anului viitor.