Fotbal intern

Gigi Becali, după debutul lui Zlatinski la FCSB. “Îmi pare rău că l-am luat!” Critici pentru Rusescu

03.09.2018 | 00:12
Gigi Becali dupa debutul lui Zlatinski la FCSB Imi pare rau ca lam luat Critici pentru Rusescu

Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii lui Nicolae Dică au remizat cu FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Latifundiarul din Pipera a comentat şi în legătură cu debutul lui Hristo Zlatinski la FCSB şi susţine că regretă că l-a transferat pe fostul căpitan de la CS U Craiova.

Hristo Zlatinski a fost titularizat de Nicolae Dică în meciul FCSB – FC Botoşani, la o săptămână după ce a semnat contractul valabil pe un sezon cu vicecampioana României, dar internaţionalul bulgar nu a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali. Hristo Zlatinski nu a fost singurul jucător criticat de patronul “roş-albaştrilor”. Acesta l-a luat la ţintă şi pe Hervin Ongenda.

Gigi Becali, după debutul lui Zlatinski la FCSB

“Dacă Ongenda nu joacă, atunci Botoşani e echipă de play-off. Nu e o echipă uşoară. Nu mă aşteptam să revină. Nici noi nu suntem o echipă mare. O echipă mare când are 2-0 plimbă adversarul de îi scoate ficaţii. Nu am nicio problemă. Nu poate nimeni să ne ia campionatul. E o problemă de valoare când te egalează de la 2-0. Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski.

Am glumit cu Zlatinski. Nu poţi să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeţi şi voi. Eu comentez ce vreau eu. Nedelcu e plătit să fie fotbalist. Nu scrie în contract că trebuie să joace mijlocaş central. El joacă unde îl pune antrenorul. E fotbalist, îl pune antrenorul şi asta e. Eu nu îl angajez să joace unde se simte el bine. Antrenorul hotărâşte unde dă randament.

Tănase mi-a zis pe statistică, dar eu îi zic că joacă al doilea vârf, atacant sau altceva. Are voie să zică “nu vreau”? Ajunge direct pe bancă dacă face asta. Poate să existe dialog. Am luat fiecare jucător pe rând şi le-am zis ce şi cum. Le-am zis ce concurenţă au. Fiecare are câte 2-3 pe post. Le-am zis să se gândească pentru că o să se cristalizeze un prim 11, iar când începe returul sezonului regulat o să se ştie cine joacă şi cine nu”,a spus Gigi Becali.

Critici pentru Raul Rusescu

“În această seară am văzut că am jucat cu 2 vârfuri. O să vorbesc şi cu Dică. Rusescu nu face faza defensivă. Eu am văzut că nu stăm bine. Vorbeam cu Argăseală şi nu îmi plăcea când aveam 2-0. Asta nu înseamnă că sunt supărat. Am luat un punct. Nu mă mai interesează ce se întâmplă la alte echipe. Am două puncte în faţa locului 2, sunt pe prima poziţie. Ne apucăm să construim o echipă, decidem care joacă şi care nu.

Ce să comentez de CFR? E o echipă care a câştigat campionatul. Când vine Culio şi Deac o să se schimbe treaba. Cu ei şi cu Craiova o să ne luptăm la titlu”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB  –  Botoşani 2-2.

Ilie Dumitrescu îl critică pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, fostul mare internaţional Român, l-a criticat pe Gigi Becali pentru modul în care a anunţat că regretă că l-a transferat pe mijlocaşul bulgar. “Eu nici nu aş cumpăra un jucător după un meci. Cum să judeci un jucător după o repriză? Suntem amatori? E echipa lui, banii lui, dar nu aşa. Nu în zona asta. Poate o să îl plătească până în iarnă”, a spus Ilie Dumitrescu.

120.000 de euro este salariul anual al lui Zlatinski la FCSB

FCSB – FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe stadionul “Anghel Iordănescu”.