Fotbal intern

Gigi Becali i-a făcut praf pe cei de la Vitoria Guimaraes: “Nici dacă jucăm trei zile cu ei nu ne dau gol! N-au nici tehnică, n-au nimic!”

23.08.2019 | 00:21
Gigi Becali ia facut praf pe cei de la Vitoria Guimaraes Nici daca jucam trei zile cu ei nu ne dau gol Nau nici tehnica nau nimic
Gigi Becali după meciul cu Vitoria Guimaraes: "Nici dacă jucăm 3 zile cu ei nu ne dau gol "

Gigi Becali a vorbit după rezultatul de egalitate pe care FCSB l-a obținut la Giurgiu, împotriva Vitoriei Guimaraes, în prima manșă a dublei de calificare. Patronul vicecampioanei consideră că formația sa este mare favorită înaintea returului din Portugalia, după cum a arătat jocul de joi seară. Mai mult, Becali crede că Guimaraes este mult sub nivelul FCSB, dar și a Mladei Boleslav, echipa eliminată în turul trei preliminar, și echipa sa va ajunge în grupele Europa League.

Gigi Becali, încrezător în privința calificării în grupe

Gigi Becali consideră că FCSB nu poate rata calificarea în grupele Europa League. Chiar dacă prima manșă s-a încheiat la egalitate, 0-0, patronul declară că soarta calificării este deja jucată, susținând că formația portugheză este mult sub nivelul “roș-albaștrilor”, iar meciul de la Giurgiu trebuia câștigat de echipa sa la diferență mare de goluri. În plus, Becali susține că va mai transfera 2 fotbaliști, unul dintre ei pentru postul de fundaș central.

Nu cred că trebuie să spun eu cine a fost mai bună, puteam avea 2,3-0. Am văzut deja, Vitoria este mai slabă decât Mlada. O să batem acolo 2-0. Nu e echipă care ne poate da gol, sunt lenți, nu au valori, nici tehnică, nu au nimic. Nu au cum să ne învingă. Nu am nicio emoție pentru calificare, nu am avut nici cu Mlada. Eu zic că e mai ușor acum decât cu cehii, ei puteau să ne dea gol, dar Vitoria n-are cum să ne dea gol. Oricine ar fi fost în poartă, era tot una, nu avea ce apăra. Ei nu ne dau gol niciodată, nu au valoare, nici dacă jucăm 3 zile cu ei nu ne dau gol. Eu așa am văzut, nu au cum să ne bată. Dacă ăștia ne marchează, eu îmi tai capul. La orice suntem mai buni decât ei. O să mai aduc și 2 jucători, un fundaș central. Ne trebuie pentru că ne calificăm sigur în grupe“, a spus Gigi Becali la ProX.

După 0-0 la Giurgiu, FCSB va ataca în Portugalia grupele Europa League joia viitoare, de la ora 22:00. Vicecampioana va avea și un nou antrenor, începând de mâine dimineață, când Bogdan Argeș Vintilă va fi prezentat oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Numele noului tehnician de la FCSB a fost anunțat, în exclusivitate, de FANATIK.