FCSB e anti-Burleanu! “Dacă nu-l votăm pe Lupescu, ne merităm soarta!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 13:31
FCSB e anti-Burleanu! “Dacă nu-l votăm pe Lupescu, ne merităm soarta!”

FCSB e primul club important şi influent din fotbalul românesc care îşi declară deschis adeziunea pentru Ionuţ Lupescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din luna aprilie. Gigi Becali lansează un mesaj pentru toţi oamenii din fotbalul românesc, invitându-i să-l voteze pe “Kaiser”. 

“Dacă nu-l votăm pe Lupescu, înseamnă că ne merităm soarta. Înseamnă că suntem nişte oameni de nimic. Cum să nu-l votezi înaintea lui Burleanu? Oamenii din fotbal nu sunt foarte deştepţi, dar nu sunt nici proşti. A adus antrenor străin, care a fost de nimic, şi şef străin la CCA, care stă în Grecia! Se mai întâmplă greşeli, dar nu aşa cum s-a întâmplat în ultima vreme”, a spus Becali la Pro-X. 

Ionuţ Lupescu, chemat la întâlnire cu Becali

Dumitru Dragomir e cel care a afirmat că Becali îi va aduce voturi importante lui Ionuţ Lupescu. Mitică afirma că patronul FCSB e un om extrem de influent în fotbalul românesc şi că vrea neapărat să intermedieze o întâlnire între Lupescu şi Becali. 

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la alegerile pentru şefia Federaţiei, care vor avea loc pe 18 aprilie. Răzvan Burleanu e principalul său contracandidat. Personalităţi importante ale fotbalului românesc au anunţat deja că îl susţin pe “Kaiser”, printre ele aflându-se Mircea Lucescu şi întreaga Generaţie de Aur. 

 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.