Sport

Gigi Becali e bun de plată după acuzele la adresa arbitrilor! Deciziile Comisiei de Disciplină

Gigi Becali a avut în sezonul precedent mai multe acuze la adresa arbitrilor, iar acum a fost penalizat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină.
15.07.2021 | 16:26
Gigi Becali e bun de plata dupa acuzele la adresa arbitrilor Deciziile Comisiei de Disciplina
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB a tunat și a fulgerat considerînd că echipa sa a fost defavorizată de cavalerii fluierului în lupt ala titlu cu CFR Cluj.

Becali nu s-a ferit să spună că există o conspirație împotriva lui, iar șeful FRF, Răzvan Burleanu, și arbitru Istvan Kovacs fac ”jocurile” CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Acuzele pe care le-a adus arbitrilor i-au adus o amendă lui Gigi Becali

”Dacă vă uitați la ultimele noastre meciuri o să vedeți că mereu am avut cel puțin un penalty neacordat. De ce-l dai pe Kovacs? După ce a făcut ce a făcut îl dai iar? Kovacs e omul lor, ne-a distrus mereu. Bă, voi sunteți nebuni!

Puteți să vă dați și peste cap, mă nemernicilor! Ce vreți? Să nu vorbim despre mizeriile pe care le faceți? Să tac eu din gură, nemernicule? Nu tac, mă nemernicilor! Băi nemernicilor, cât să mai tac? Am zis să tac, să tac, să tac, să tac. Dar nu mai pot, mă! Voi îl faceți și pe mut să vorbească cu nemerniciile voastre, bă”, sunt unele declarații făcute de Becali în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

În aprilie, finanțatorul FCSB a vorbit pentru FANATIK și a aruncat cuvinte grele pentru arbitrul Iulian Călin: ”Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac”.

Motivația penalizării lui Becali

Toate aceste ieșiri nervoase ale lui Gigi Becali i-au adus două reclamații din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor care au ajuns pe masa Comisiei de Disicplină din cadrul FRF. Forul federal a admis ambele sesizări ale CCA și l-au amendat pe finanțatorul FCSB cu 30.000 de lei.

ADVERTISEMENT

”Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George. În baza art. 52.2.b și art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

”Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George. În baza art. 52.2.b și art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu penalitate sportivă de 20.000 lei”, sunt cele două decizii ale Comisiei de Disciplină, apărute pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Becali mai are un dosar la Comisia de Disciplină

Un alt dosar în care Gigi Becali a fost reclamat de Federația Română de Fotbal la Comisia de Disciplină a rămas în pronunțare. Acest caz are la bază declarațiile furibunde ale omului de afaceri la adresa lui Răzvan Burleanu în scandalul cu implementarea sistemului VAR în Liga 1.

”Eu sunt sclav pentru că suntem asociație de sclavi care au votat niste stăpâni. Liga e o asociație de sclavi și vine Burleanu care spune că voi, sclavilor, nu puteți vota. Să aduceți voi, sclavilor, bani. Voi nu aveți voie să comandați, pentru că sunteți prea proști. Și vă aducem și șef străin la arbitri. Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă.

Dau bani, dar vreau comisia CCA la noi la Ligă. Să fie Avram șef la CCA, care e cel mai bun arbitru. Voi vă comparați cu Mircea Sandu? El era om de calitate. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea, da, bă sunt banii voștri, faceți cum vreți. Acum, cum să facă ei. Ce să fac? Sunt sclav! Demonstrează și prin fapte sclavagismul”, afirma atunci Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,98 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT