Fotbal intern

Gigi Becali e categoric: „Abia aștept să promovez tinerii cu CFR Cluj”. Ce spune despre înlocuirea lui Vintilă cu Reghecampf

30.06.2020 | 11:56
Gigi Becali e categoric Abia astept sa promovez tinerii cu CFR Cluj Ce spune despre inlocuirea lui Vintila cu Reghecampf
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre înfrângerea FCSB-ului cu Astra, 2-3, și spune că la meciul cu CFR Cluj va promova tinerii fotbaliști.

Reacția patronului FCSB-ului vine ca urmare a ceea ce a făcut Craiova în trecut, în lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit și despre o posibilă înlocuire a lui Bogdan Vintilă cu Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali, categoric după înfrângerea cu Astra Giurgiu

Gigi Becali a vorbit despre înfrângerea cu Astra Giurgiu și a anunțat deja că va juca cu tinerii în partida cu CFR Cluj, ca reacție împotriva Craiovei: „S-a văzut lipsa de maturitate, de bărbăție, de ambiție, a fost un fotbal de curtea școlii. La fotbal nu e așa, e război, ei s-au relaxat.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place cum joacă fotbal, dar mingea nu are voie să fie la adversar, trebuie să ia mingea la adversari. Ne-a dat Alibec gol cu capul, în viața lui n-a dat gol cu capul.

Problema noastră e la fundașii centrali, pentru că noi nu avem. Cert e că acum jucăm să luăm cupa și să luăm locul 3, cred că o să batem Botoșaniul”.

ADVERTISEMENT

„Noi n-am avut mijlocaș central bătăioși, dar asta e, e greșeala mea, ce a fost a fost. O să începem și noi să promovăm tinerii. Trebuie să batem Botoșaniul și Craiova, după promovăm tinerii cu CFR, cu Gaz Metan și cu Astra, că așa e frumos să promovăm tinerii, nu?

Nu mă răzbun pe Craiova, așa se întâmplă în viață, iau și eu modelul lui Craiova, lui Rotaru, mă iau după ei, că eu nu mă pricep la fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează cine ia campionatul, doar că CFR-ul când a jucat cu Viitorul au jucat fotbal și nu au promovat tineri. Craiova a promovat tineri, dar vreo doi-trei de care n-a mai auzit nimeni.

Vreau să văd și eu cum e să joace 7-8 jucători de 18 ani, de-aia e bine în viață să fi drept și corect. Mă interesează pe mine să promovez tinerii, cum au făcut și ei”, a mai spus Gigi Becali la TV Pro X.

„Am vorbit cu Reghecampf, dar nu îl schimb pe Vintilă!”

„Nu e normal așa ceva, ce au făcut ei, o să promovez și eu tineri, cum au făcut și ei. E posibil să ne despărțim de Adrian Petre, nu știu ce să zic. A jucat cât a jucat, e atacant, dacă n-ai dat niciun gol, cum să mai fi titular.

El are calități, dar trebuie să muncească mai mult și s-ar putea să-l salvăm, dar Miron…să mă ierte. Mă ceartă echipa după, să aduc fundași centrali. Eu n-am nimic cu el, dar și eu joc la 62 de ani mai bine ca el.

El mi-a spus că oricând voi apela la el nu mă va lăsa, ca semn de curtoazie, dar eu nu-l dau afară pe Vintilă, chiar n-are rost să vorbim. Dacă peștele e în mare punem tigaia pe foc?

Stați să prindem peștele. Și cu Dică aș mai colabora, pentru că e cuminte, am rămas prieten cu el, dar nu se pune problema acum”, a continuat patronul FCSB.

„Dar să vedem ce facem la următoarele meciuri, abia aștept să promovez tineri. 

Strategia mea de a face bani la fotbal nu e abandonată, numai că eu nu sunt dispus să risc. Dacă vând un Man, Coman mai investesc, dacă nu, nu”, a mai spus Gigi Becali.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a reacționat după declarațiile lui Gigi Becali: Eu merg la Gigi Becali acasă în calitate de prieten de familie. Nu avem cum să discutăm subiecte de genul revenirii mele la Steaua. Eu sunt un antrenor sub contract cu Al Wasl”.

„Nu știu ce a spus Gigi Becali la televizor. Dacă pot să îl ajut cu ceva, nu voi ezita să fiu lângă el, asta e clar! Dar clar nu se pune problema să revin la Steaua sau să fiu disponibil atunci când vrea cineva”, a mai spus „Reghe” pentru prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,33 este cota pentru „peste 1,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: