Fotbal intern

El este „decarul” pe care Becali îl aduce în locul lui Budescu!

Gigi Becali are deja planul făcut dacă Budescu va pleca în această vară. Noua febleţe a patronului "roş-albaştrilor" are pregătit tricoul cu numărul 10!
30.03.2018 | 19:32
El este decarul pe care Becali il aduce in locul lui Budescu
ADVERTISEMENT

Este clar, „capul limpede” al FCSB, Constantin Budescu are şanse mari să plece la sfârşitul campionatului, aşa cum a anunţat FANATIK.RO, vezi detalii AICI. Aşa că patronul „roş-albaştrilor” va fi nevoit să-l înlocuiască şi alesul său este „naşul mic” Ianis Hagi, fiul „naşului mare” Gică Hagi. I-a intrat în cap lui Gigi Becali că Ianis Hagi trebuie să fie transferat la echipa sa, trambulină pentru un contract „afară” cu mult mai multe şanse de reuşită decât experienţa nefericită Fiorentina, şi nimeni nu-i mai poate muta gândul de la fiul „Regelui”.  

Mai mult, Gigi Becali spune că Ianis este şi va fi un „decar” cel puţin la fel de valoros ca tatăl lui şi tricoul cu numărul 10 la FCSB îi este rezervat la vară. Patronul FCSB a vorbit tot mai des despre Ianis Hagi după ce acesta a fost repatriat de tatăl său de la Fiorentina. „Ianis are viteză, tehnică, loveşte mingea şi cu stângul şi cu dreptul. Dacă Gică îl pune la punct fizic, pentru că el nu are forţă în acest moment, va fi un mare jucător. Unde să îl aduc pe Ianis, acum? Poate să joace în locul lui Budescu? Nu poate”.

ADVERTISEMENT

Deci? Pleacă Budescu, vine Ianis! Cel puţin aşa arată strategia făcută la Palat.

Gigi Becali îl vrea pe „decarul” Ianis Hagi în locul lui Budescu

Dar dacă Budescu pleacă, poate? Poate! Şi este foarte limpede că Becali e dispus să-i dea drumul lui Budescu, pentru care Slavia Praga a pregătit banii! Chiar el a spus-o: „Budescu are o clauză în valoare de trei milioane de euro. Cine plăteşte aceşti bani, îl ia. Mică, mare, clauza e de trei milioane de euro. Am dat pe el 750.000 de euro. Dacă dă cineva aceşti bani, asta e, Budescu e liber să plece. Să-şi găsească echipă care să dea banii ăştia pe el” .

Deci? Pleacă Budescu, vine Ianis! Cel puţin aşa arată strategia făcută la Palat. Patronul FCSB îl vrea pentru postul de coordonator doar pe Ianis Hagi, care are numărul 10 în… ADN!

ADVERTISEMENT

Tată-fiu, naş-fin, dar brânza-i pe bani!

Toate bune şi frumoase şi Dinamo în play-out, dar, indiferent cât de mult îl vrea Gigi Becali pe Ianis Hagi la FCSB, mai trebuie să vrea şi Gică Hagi să-i dea cale liberă fiului său la echipa „roş-albastră”. Iar Gică Hagi este, deocamdată, foarte clar în ceea ce-l priveşte pe „decarul” Viitorului (la propriu şi la figurat!), vezi detalii AICI. Pentru Gică, Ianis este „un jucător foarte valoros în care clubul a investit foarte mulţi bani. E  un business, iar eu trebuie să gândesc şi ca un conducător. Nu pot să dau bani doar de dragul de a-i da, trebuie să şi câştig nişte bani, altfel e o investiţie proastă”. Tată-fiu, naş-fin, dar brânza-i pe bani! Gigi trebuie s-o ştie cel mai bine. Iar afacerile sale cu naşul său dovedesc asta. De la Viitorul a cumpărat cei mai mulţi jucători FCSB.

Banii daţi de Gigi Becali lui Gică Hagi pe transferuri

Gabi Iancu – 500.000 (sumele sunt în euro)

Alexandru Târnovan – 300.000

Alin Toşca – 400.000

Florin Tănase – 2.000.000

Romario Benzar – 1.700.000

Dragoş Nedelcu – 2.000.000

Florinel Coman – 3.000.000

TOTAL: 9.900.000 euro

„Îi place fotbalul, e profesionist, are o ambiţie enormă, are talent, creativitate, e un decar sută la sută, are personalitate şi inteligenţă. Mi-a spus cineva care l-a văzut jucând că Ianis gândeşte mai repede decât îl duc picioarele. Are inteligenţă şi personalitate la nivel de top mondial” – Gică Hagi

ADVERTISEMENT

„Pe Ianis nu l-am luat eu, l-a luat clubul , care a investit foarte mulţi bani într-un jucător foarte valoros. E un business, iar eu trebuie să gândesc şi ca un conducător. Nu pot să dau bani doar de dragul de a-i da, trebuie să şi câştig nişte bani, altfel e o investiţie proastă”  –  Gică Hagi

2.000.000 de euro a dat Gică Hagi Fiorentinei în ianuarie 2018 pentru a-şi „recupera” fiul, exact banii pe care îi primise de la clubul italian în vara lui 2016 pentru Ianis

750.000 de euro este cota lui Ianis Hagi pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

7 jucători a vândut Viitorul lui FCSB, cei mai mulţi dintre cluburile din prima ligă, urmată cu câte 5 de CFR Cluj (Surdu, Semedo, Muniru, Tade, Jakolis) şi Astra (Enache, Budescu, Alibec, De Amorim, Boldrin)