Fotbal intern

Gigi Becali e fericit că echipa nu se mai numeşte Steaua! Dezvăluirile lui Giovani: “Mi-a spus că suporterii veneau peste el acasă dacă se mai băga peste antrenor”

30.10.2019 | 09:32
Gigi Becali e fericit ca echipa nu se mai numeste Steaua Dezvaluirile lui Giovani Mia spus ca suporterii veneau peste el acasa daca se mai baga peste antrenor
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a descoperit partea plină a paharului în conflictul pe care îl are cu Armata, în care a pierdut dreptul de folosinţă al numelui “Steaua”, printre altele. Vărul său, Ioan Becali, a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu finanţatorul roş-albaştrilor în care acesta i-a dezvăluit că, de fapt, se bucură că echipa nu se mai numeşte Steaua pentru că altfel ar fi avut o problemă dacă ar fi continuat să se bage peste antrenori!

Lui Gigi Becali îi convine că echipa nu se mai numeşte Steaua, pentru că se poate băga fără probleme peste antrenor!

“Mi-a zis că l-a ajutat Dumnezeu pentru că acum echipa nu se mai numeşte Steaua. ‘Dacă ar fi continuat să fie Steaua și m-aș fi comportat ca acum, să mă implic eu ca antrenor, m-aș fi trezit cu suporterii din peluză peste mine acasă. Așa stau liniștit, fac ce vreau cu echipa’. Aşa mi-a zis Gigi “, a fost declaraţia lui Giovani într-o emisiune la Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pierdut marca Steaua în 2014, în urma unui proces în care “vioara întâi” a fost Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua. “Îmi place mai mult cum sună FCSB. M-am şi obişnuit. FCSB, FCSB…hai, că e mai interesant numele!”, spunea Becali, la Pro-X, în urmă cu o lună, atunci când a fost întrebat cât de mult regretă că nu mai poate să folosească numele de Steaua.

Suporterii Stelei au protestat în repetate rânduri referitor la imixtiunea lui Becali în problemele tactice ale echipei, o parte dintre ei ajungând chiar să renunţe la a mai susţine echipa încă dinainte ca Talpan să câştige procesul. Culmea este că şi galeria celor de la FCSB a constestat stilul de conducere al lui Gigi în ultima vreme!

ADVERTISEMENT