Fotbal intern

Gigi Becali e îngrijorat înainte de Germania U21 – România U21: ”Fără ei nu avem nicio șansă”

30.03.2021 | 08:50
Gigi Becali e ingrijorat inainte de Germania U21  Romania U21 Fara ei nu avem nicio sansa
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a arătat îngrijorat în perspectiva meciului naționalei de tineret care întâlnește Germania, în decisivul pentru calificarea în sferturi la europeanul U21 din Ungaria și Slovenia.

Finanțatorul echipei FCSB a nominalizat și doi dintre jucătorii care nu ar trebui să lipsească din garnitura de start a ”tricolorilor mici”, după ce selecționerul Adrian Mutu a anunțat că va face schimbări în primul ”11”.

ADVERTISEMENT

Pentru a se califica direct, fără să mai aștepte rezultatul celuilalt meci din grupa A, Ungaria – Olanda, naționala lui Mutu trebuie să fie mai ofensiva ca oricând în fața Germaniei.

Pe cine ”împinge” Gigi Becali în primul ”11” la U21

Patronul celor de la FCSB a declarat recent că Olimpiu Moruțan și Darius Olaru nu ar trebui să lipsească din formula de start a naționalei de tineret contra Germaniei.

ADVERTISEMENT

”Am auzit că Mutu ar vrea să umble la primul 11 și să joace fără Moruțan și Olaru. Că nu știu cum au jucat cu Ungaria, că nu știu ce. Eu spun doar atât. Fără Moruțan și Olaru va fi ’la revedere!’ cu Germania. Nu vom avea nicio șansă”, a tunat Gigi Becali, la Digisport.

Darius Olaru și Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciurile cu Olanda (1-1), respectiv Ungaria (2-1). Primul a jucat toate minutele la acest european, în vreme ce Moruțan a fost înlocuit de fiecare dată pe final de meciuri.

ADVERTISEMENT

Cum se califică România în sferturile CE de tineret

După remiza cu Olanda, considerată de specialiști principala favorită la câștigarea grupei A, și victoria în fața Ungariei, naționala de tineret a României a acumulat 4 puncte și are mai multe variante pentru a obține calificarea în faza eliminatorie a Campionatului European.

O victorie în fața nemților ar anula toate celelalte variante și ”tricolorii mici” ar merge în sferturi, cel mai probabil alături de Olanda, care, în mod normal nu ar trebui să se împiedice de naționala Ungariei.

ADVERTISEMENT

Există mai multe variante în care România se poate califica și cu un rezultat de egalitate în ultimul meci. Însă, în acest caz este obligatoriu ca Olnada să piardă în fața Ungariei, sau să remizeze, caz în care ”tricolorii” ar avea nevoie la rândul lor de un rezultat de egalitate.

Chiar și un 1-1 cu Germania îi poate duce pe fotbaliștii lui Adi Mutu în sferturi, dacă batavii câștigă la limită cu Ungaria. Fazele eliminatorii ale CE de tineret sunt programate între 31 mai și 6 iunie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,79 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Germania U21 – România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT