Fotbal intern

Gigi Becali e ironizat de Panduru: “Bă, tată, te trimit la Voluntari”

03.09.2018 | 11:56
Gigi Becali e ironizat de Panduru Ba tata te trimit la Voluntari
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e ironizat de Basarab Panduru, după ce patronul de la FCSB şi-a spus concluzia cu privire la aducerea lui Hristo Zlatinski, după e mijlocaşul bulgar a jucat doar 45 de minute la noua echipă.

Imediat după remiza FCSB-ului cu FC Botoşani, scor 2-2, şeful vicecampioanei României anunţa, sec: “Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski”, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e ironizat de Panduru

“Zlatinski era bun acum doi ani. De un an nu mai face ce făcea pe teren. Așa că cel mai probabil o să i se spună: «Bă, tată, nu ești de FCSB! Discuția nu e complicată. Nu te trimit la Liceul Eliade, că ai o vârstă. Du-te, tată, la Voluntari»”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Nici Nicolae Dică nu a fost prea mulţumit de modul în care Zlatinski a evoluat şi chiar a anunţat acest lucru după meciul de la Voluntari: “Am văzut că Zlatinski nu are un ritm de joc și de asta l-am schimbat. Mă așteptam să fie mai agresiv, să fie mai activ în defensivă și ofensivă, dar nu a făcut asta. Vine după o perioadă în care a jucat puțin și din acest motiv l-am schimbat. Nu am vorbit cu domnul Becali despre Zlatinski, vom vedea ce decizie voi lua. Oricum, a fost decizia patronului să-l aducă. S-a acumulat oboseală, şi fizică, şi mentală, veneam după acel eşec cu Rapid Viena. De obicei am schimbat după meciurile de Europa League în campionat.

ADVERTISEMENT

Am dorit jucători proaspeţi în echipă, pentru că am avut o partidă foarte grea. Am început foarte bine, am marcat două goluri, conduceam jocul, dar am primit acel gol în minutul 43 şi am făcut o repriză a doua foarte proastă din toate punctele de vedere. Nu am fost echipă scurtă, compactă, ne-am dus târziu în pressing, nu am pus probleme în atac până în minutul 90. E foarte puţin. Jucătorii nu trebuie să-şi găsească scuze că am jucat acum trei zile, mai ales că unii nu au jucat joi”, a declarat Nicolae Dică.

Gigi s-a răzgândit

Panduru râde de Gigi Becali, mai ales că la scurt timp după declaraţiile oferite la plecarea de la Stadionul “Anghel Iordănescu”, Gigi a intervenit în studioul unei emisiuni de sport şi a anunţat că a glumit în privinţa lui Hristo Zlatinski: 

ADVERTISEMENT

“Am glumit cu Zlatinski. Nu poţi să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeţi şi voi. Eu comentez ce vreau eu. Nedelcu e plătit să fie fotbalist. Nu scrie în contract că trebuie să joace mijlocaş central. El joacă unde îl pune antrenorul. E fotbalist, îl pune antrenorul şi asta e. Eu nu îl angajez să joace unde se simte el bine. Antrenorul hotărâşte unde dă randament”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali e ironizat de Panduru. Fotbaliştii stelisti Ovidiu Popescu, Hristo Zlatinski şi Mihai Roman la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfasurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 29 august 2018.
Gigi Becali e ironizat de Panduru. Fotbaliştii stelisti Ovidiu Popescu, Hristo Zlatinski şi Mihai Roman la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena

Citeşte şi:

Hristo Zlatinski a semnat cu FCSB! Prima reacţie: “E o mare împlinire!”

Craiova – Dinamo, meciul care l-a trimis pe Zlatinski la… FCSB! Ce s-a întâmplat