Fotbal intern

Gigi Becali e nemulţumit de Qaka: “Nu prea a trecut testele”

22.08.2018 | 07:47
Gigi Becali e nemultumit de Qaka Nu prea a trecut testele

Gigi Becali e nemulţumit de Qaka, unul dintre puţinii jucători transferaţi la FCSB în această vară. Patronul “roş-albaştrilor” spune că fotbalistul adus de la FC Politehnica Iaşi încă nu a reuşit să-l convingă prin evoluţiile sale şi de aceea se gândea să-l dea la schimb cu “decarul” lui FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor.

Kamer Qaka l-a supărat pe Gigi Becali, iar patronul “roş-albaştrilor” ar vrea chiar să renunţe la mijlocaşul albanez la schimb cu elevul lui Florin Bratu. Şeful vicecampioanei spune că Nistor nu are frică atunci este cu mingea la picior şi de aceea l-ar dori la echipa sa:

Gigi Becali e nemulţumit de Qaka

“Qaka este în teste. Nu prea le-a trecut pe primele. Ne mai gândim în cazul lui. Ar fi fost foarte bun la Dinamo. Eu voiam lângă Pintilii un jucător care atunci când are mingea se duce cu ea la picior, apoi pasează decisiv. Lui Nistor nu îi e frică”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

L-a supărat şi după derby

Deşi Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia echipei sale din duelul FCSB – Dinamo 3-3, şi chiar i-a felicitat pe elevii lui Nicolae Dică pentru dăruirea de care au dat dovadă, acesta a avut şi un “client”, care nu l-a satisfăcut. Gigi Becali l-a criticat pe Qaka imediat după derby-ul de pe Arena Naţională, care a avut loc în etapa a doua din Liga 1 Betano. “Kamer Qaka? A intrat bine… A intrat dar nu a avut reuşite, nu a apucat să arate nimic” , declara Gigi Becali pe 30 iulie.

Îl vrea pe Nistor

Gigi Becali este convins că Dan Nistor la FCSB ar fi o mutare foarte bună şi încearcă să-l aducă pe “decarul” celor de la FC Dinamo Bucureşti: „Nu cred că mai măresc oferta la Dinamo pentru Nistor, rămâne Qaka plus 500.000 de euro. Hai 600.000 dacă mă mai gândesc bine… Iar dacă Negoiță nu-l vrea pe Qaka, eu sunt dispus să dau doar bani pe Nistor, nouă sute, un milion. Eu cred, însă, că Negoiță e băiat deștept și își face un mijloc cu Zlatinski și Qaka, mai bun decât cuplul Mahlangu – Nistor. Alegerea e la el. Când o să se hotărască, pot să-i măresc oferta și lui Nistor de la 15 la 20 de mii pe lună”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Gigi Becali l-a criticat pe Qaka. Jucătorul albanez al vicecampioanei se luptă pentru balon cu Dan Nistor în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018
Gigi Becali e nemulţumit de Qaka. Jucătorul albanez al vicecampioanei se luptă pentru balon cu Dan Nistor în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

Mijlocaşul “câinilor” a mai fost dorit de patronul “roş-albaştrilor” şi în trecut, însă directorul sportiv de acum al echipei, Mihai Stoica, s-a opus. Între timp, Meme a început să-l placă pe jucător, însă transferul nu s-a mai putut face deoarece jucătorul evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu, iar “Bursucul” nu dorea să-şi întărească adversara: Puteam să-l iau pe Nistor cu 8.000 de euro pe lună. Mie mereu mi-a plăcut de el. «Bă, Meme, ăsta e fotbalist’» i-am spus. Meme, «Nu, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum». Și nu l-am mai luat. Apoi, Nistor a plecat la CFR şi am vrut să îl luăm și de acolo. Doar că a doua oară s-a opus Dan Petrescu, băiat deștept, cum să-l lase la noi?. Imediat a făcut schimbul cu Dinamo, când a aflat că-l vrem noi. Eu zic că Nistor e jucător de echipa naţională”, declara şeful FSCB în urmă cu puţin timp. Acum, Gigi Becali e nemulţumit de Qaka şi speră să-l dea la Dinamo în schimbul lui Nistor.

Citeşte şi:

Tags: