Sport

Gigi Becali e sigur că FCSB se va califica în grupele Conference League: „Nu am văzut în 20 de ani o echipă aşa slabă în cupele europene”

FCSB pleacă cu șansa a doua în returul cu Viking din play-off-ul Conference League. Totuși, Gigi Becali e sigur că echipa sa se va califica în grupe, având în vedere valoarea modestă a adversarului.
19.08.2022 | 11:20
Gigi Becali e sigur ca FCSB se va califica in grupele Conference League Nu am vazut in 20 de ani o echipa asa slaba in cupele europene
Gigi Becali e sigur că FCSB se va califica în grupele Conference League: „Nu am văzut în 20 de ani o echipă aşa slabă în cupele europene”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB trebuie să câștige în Norvegia pentru a se califica în grupele UEFA Europa Conference League. Gigi Becali nu are nicio emoție, chiar dacă echipa sa a pierdut cu 1-2 pe Național Arena. Returul e programat joi, 25 august, de la ora 20:00.

Gigi Becali, optimist că FCSB va câștiga în Norvegia și se va califica în grupele Conference League

Finanțatorul roș-albaștrilor nu e supărat că echipa sa a fost învinsă de norvegieni. Becali crede că roș-albaștrii se vor impune la Stavanger, pe SR-Bank Arena, un stadion cu gazon artificial.

ADVERTISEMENT

„E bine, chiar dacă am luat bătaie. E bine, nu am nicio emoție. V-am zis deja ce impresie mi-a lăsat. Numai dacă e Dumnezeu împotriva noastră nu ne calificăm. Nu e o echipă care să ne scoată pe noi.

Nu am văzut în 20 de ani o echipă atât de slabă în cupele europene! Ce Saburtalo? Păi ăia pasau… Se întâmplă, așa a vrut Dumnezeu. Nu îmi fac nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Nu are cum să reziste o echipă fără gol 90 de minute. E adevărat că regret. Regret primul gol, nu al doilea. Dacă nu luam gol, vor ieși la joc. De fapt ce să iasă? Că ei nu pot să paseze. Pasează în out sau la noi. Dacă nu luam primul gol, marcam 3-4 goluri și eram asigurați.

Acum nu suntem asigurați, dar cred că ne vom califica. Nu vreau să vorbesc de alte echipe, dar din ce am văzut la TV o să fie două echipe în grupe”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Cum a explicat titularizarea lui Pantea și ce i-a reproșat lui Dică

Gigi Becali a explicat de ce Nicolae Dică l-a titularizat pe Alexandru Pantea (18 ani), aflat la primul său meci din istorie în cupele europene. Patronul vicecampioanei l-a criticat însă pe antrenor pentru înlocuirea lui David Miculescu din repriza a doua cu Bogdan Rusu.

„I-a încercat pe toți (n.r. – fundașii dreapta). Cel mai bun din lot e Pantea. Trebuie să îl mai compare și cu Boboc, dar din ce am văzut, Pantea e cel mai bun. Trebuie să aibă mai mult curaș și să urce mai mult.

ADVERTISEMENT

S-a greșit schimbarea, părerea mea. Dacă Miculescu juca, era altceva pe centrări. Nu-l acuz pe Dică, dar eu cred că a greșit. Dică a spus că miza pe faptul că sare la cap Rusu, dar eu cred că e mai bun la cap Miculescu decât Rusu. Mi-a zis și în contextul meciurilor, să alterneze și cu Botoșaniului, din trei în trei zile”, a adăugat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „GG” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT