Sport

Gigi Becali e sigur de un lucru după venirea turcilor la Petrolul Ploiești: „E bine, dar uitați-vă la Șucu! A băgat 15 milioane și nu e în Conference League”

Gigi Becali a avut o reacție fermă cu privire la venirea investitorilor turci la Petrolul Ploiești, club care pare într-o perioadă de renaștere după auzul veștilor.
06.06.2024 | 22:05
Gigi Becali e sigur de un lucru dupa venirea turcilor la Petrolul Ploiesti E bine dar uitativa la Sucu A bagat 15 milioane si nu e in Conference League
Gigi Becali, clar cu privire la investitorii turci / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Investitorii turci au sosit pentru a o prelua pe Petrolul Ploiești, care va intra într-o nouă eră. Primele mișcări deja s-au profilat în organigrama „lupilor“, care și-au adus un nume legendar pe bancă.

Gigi Becali, bucuros după venirea turcilor

Latifundiarul din Pipera a declarat că echipele mici au nevoie de investitori, iar asta ar crește nivelul SuperLigii. Gigi Becali se declara mulțumit că are cu cine să se bată pentru câștigarea trofeelor.

ADVERTISEMENT

„Păi e bine, cu cât se întăresc echipele mici, cu atât e mai bine pentru noi, să fie competiția mai puternică. Concurența în fotbal este mai mare. Hai să gândim lucrurile așa cum sunt, să avem puțină logică.

Ca să fie concurență cu FCSB, trebuie să vină unul acum și să bage repede 10-15 milioane, cum a băgat Șucu la Rapid. Cu două milioane nu poți să concurezi cu FCSB. Toate echipele din Liga 1 bagă două milioane.

ADVERTISEMENT

Un adversar mai puternic, e bine. Turcul, dacă bagă două milioane, bagă acum în primă fază. Uite, a băgat Șucu vreo 15 milioane și nu e în Conference League”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

Primele mișcări ale turcilor la Petrolul

Petrolul Ploiești are deja un nou antrenor, după ce Laszlo Balint a părăsit formația din play-out-ul SuperLigii. Mehmet Topal a fost numele legendar ales de noii investitori turci pentru a conduce destine echipei.

ADVERTISEMENT

Turcul Mehmet Topal este un nume important pentru fotbalul din „Semilună“, cu peste 80 de prezențe în tricoul naționalei. Însă, singura problema este lipsa de experiență a acestuia pe banca tehnică.

Topal se află la prima experiență ca antrenor principal. De asemenea, se vehicula că ar urmă să fie secundul lui Jose Mourinho. Portughezul a semnat cu Fenerbahce și a avut o primire regească.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor, investitorii turci deja au plănuit să investească două milioane de euro pentru început. Proiectul va fi unul pentru o perioadă mai lungă, unde principalul obiectiv este al cincilea titlu al ploieștenilor.

ADVERTISEMENT