Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Gigi Becali e zero barat ca antrenor, dar la asta e peste Hagi!”. Capitolul la care patronul FCSB învinge pe oricine din România: “E cel mai tare”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali este cel mai tare personaj la capitolul popularitate. Îl depăşeşte la acest capitol şi pe Gică Hagi şi pe oricine în România.
25.05.2023 | 21:20
Gigi Becali e zero barat ca antrenor dar la asta e peste Hagi Capitolul la care patronul FCSB invinge pe oricine din Romania E cel mai tare Video Exclusiv
„Gigi Becali e zero barat ca antrenor, dar la asta e peste Hagi!”. Capitolul la care patronul FCSB învinge pe oricine din România E cel mai tare. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut campionatul după 2-3 cu Farul Constanţa, în meciul nebun de titlu de la Ovidiu. Roş-albaştrii nu au mai câştigat de opt ani titlul în SuperLiga, dar Gigi Becali continuă să rămână cel mai influent om din fotbal.

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali e zero barat ca antrenor, dar la asta e peste Hagi!”

Dumitru Dragomir a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre popularitatea lui Gigi Becali, despre care spune că este “number one” la acest capitol şi ar fi ajuns mult mai departe dacă ar fi avut şi o educaţie pe măsură:

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali este cel mai tare din toată ţara la capitolul popularitate. Este peste Hagi. Nu mi se pare normal. Becali, în mod natural, a făcut un marketing fără precedent în istoria României.

Ca antrenor este zero barat, ca marketing este number one al tuturor timpurilor. E cel mai tare. Citeam şi declaraţiile lui. Atât de natural şi-a expus greşelile. 

ADVERTISEMENT

Ăsta dacă avea o educaţie spartană, putea să fie unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, gata să investească sume importante la FCSB: “Nu o să-i declar vreodată război nașului meu, dar îi declar competiție deschisă”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că la anul promite că FCSB va câştiga campionatul şi este gata să investească o sumă mare de bani în acest obiectiv:

ADVERTISEMENT

„Vreau ca Gică Hagi să vadă ce am zis, nu că ce spun unii sau să interpreteze. Ce a zis el nu m-a deranjat, numai că am zâmbit. Nu o să-i declar vreodată război nașului meu, dar îi declar competiție deschisă. Hai să vedem dacă el o să poată acum să se lupte de la 100 la 500. A câștigat și bravo lui că nu mai geniu poate să facă asta ce a făcut el.

Dar să vedem dacă se poate lupta cu 1.000. Să vedem. Să vedem acum, nu? Să vedem. Să-ți spun ceva. Dacă va face și asta, atunci mă duc și îngenunchez în fața lui. Dacă la anul iar trece în fața mea, mă duc și îngenunchez și îi zic: ‘Bă, Gică ești regele, nu mai pot să zic un cuvânt în fața ta”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

VEZI VIDEO: