Sport

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat că Edi Iordănescu va fi selecționerul României: „Cât timp e conducerea asta la FRF, nu mă mai interesează”

Gigi Becali l-a îndepărtat în urmă cu două luni pe Edi Iordănescu de la cârma lui FCSB, dar are încredere că antrenorul va face treabă la echipa națională. Totuși, pe Becali nu îl mai interesează de „tricolori”.
24.01.2022 | 10:22
Cum a reactionat Gigi Becali cand a aflat ca Edi Iordanescu va fi selectionerul Romaniei Cat timp e conducerea asta la FRF nu ma mai intereseaza
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar marți, 25 ianuarie, așteaptă să fie prezentat oficial de către conducerea FRF.

Gigi Becali a comentat numirea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer

FCSB este ultima echipă antrenată de Edi Iordănescu. Deși a plecat cu scandal de la roș-albaștri, Gigi Becali susține și acum că nu a forțat sub nicio formă îndepărtarea lui de la formația vicecampioană. Mai mult, latifundiarul din Pipera are încredere în viitorul selecționer.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am împins să plece. De ce să rămână supărat? Eu nu mai pot să fiu certat. Chiar dacă mă înjuri.

Ce treabă am eu cu echipa națională și selecționerul, nu mai am treabă. Nu mai vreau! Edi e un antrenor bun, zic eu, un antrenor care cunoaște, a făcut treabă la noi”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

18 august 2021 – 14 noiembrie 2021 a fost perioada mandatului lui Edi Iordănescu la FCSB. În acest interval, antrenorul a luat loc la 12 meciuri pe banca roș-albaștrilor și a înregistrat opt victorii, două remize și două înfrângeri.

În ciuda cuvintelor frumoase adresate lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a dezvăluit că echipa națională a României i-a devenit total indiferentă. Motivul invocat de finanțatorul lui FCSB este conducerea FRF, care îl are în frunte pe Răzvan Burleanu încă din martie 2014.

ADVERTISEMENT

„Cât timp e conducerea asta la FRF, nu mă mai interesează echipa națională. Nu mă interesează, să facă ce vor. Ei comandă, ei bagă comisii. O dictatură de asta… să facă ce vor. Eu îmi văd de treaba mea”, a adăugat Becali.

Laudele lui Gigi Becali pot fi însă și o tactică a finanțatorului lui FCSB de a apropia din nou relația cu Edi Iordănescu. În urmă cu două săptămâni, FANATIK a anunțat în exclusivitate motivele pentru care Becali nu l-ar vrea la cârma naționalei pe fostul său antrenor.

ADVERTISEMENT

Becali crede că Edi Iordănescu îl va convoca pe Octavian Popescu: „Îl va întrece pe Hagi”

Becali așteaptă să îl vadă pe noul său preferat, Tavi Popescu, la echipa națională odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca „tricolorilor”. Finanțatorul lui FCSB l-a „înțepat” pe Mirel Rădoi, care nu l-a convocat până acum pe fotbalistul în vârstă de 19 ani, dar a preferat să îl cheme înschimb pe Enes Sali (15 ani), de la Farul.

„Eu zic că Hagi este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor din România, dar eu tind să cred că Tavi Popescu îl va întrece. Poate e o blasfemie, că e prea tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea… Cum driblează, cum se lipește mingea de el. Are și plecare de pe loc. E posibil să îl depășească pe Hagi.

Ar fi bine să fie convocat la naționalp, dar nu îl ia, că îl ia pe ăla de 15 ani (n.r. – Enes Sali)… Dar Edi e băiat deștept. Edi cred că o să îl ia”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Finanțatorul FCSB nu e de acord ca FRF să primească bani de la stat

Gigi Becali are un nou ghimpe împotriva Federației Române de Fotbal.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu susține inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, care, pentru prima dată în istorie, va da bani forului condus de Burleanu.

„Vă spun ceva, țineți minte, când tu iei bani de la statul român, de la Ministerul Sportului, atât timp cât ești finanțat din bani publici nu mai poți să faci figuri.

Vrăjeala asta că nu vor veni la ei… se duc direct prin voi, luați bani publici, la revedere! Gata! Luați bani publici, sub control! Toți sunteți sub control de stat pentru că luați bani publici, gata!”, a comentat latifundiarul din Pipera, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 5,40 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT