Sport

Gigi Becali jubilează după transferul lui Edjouma: „E unicat. Genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal”

Gigi Becali se felicită pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani. „E unicat”, susține patronul roș-albaștrilor, vizibil entuziasmat de calitățile mijlocașului.
02.02.2022 | 15:46
Gigi Becali jubileaza dupa transferul lui Edjouma E unicat Genul de fotbalist pe care mil doresc de cand am intrat in fotbal
ADVERTISEMENT

Luna februarie a adus și prima lovitură pe piața transferurilor pentru FCSB: mijlocașul Malcom Edjouma, achiziționat de la FC Botoșani în schimbul sumei de 330.000 de euro. Conform înțelegerii dintre cele două cluburi, acesta li se va alătura, însă, roș-albaștrilor peste două etape.

Gigi Becali, încântat de transferul lui Edjouma: „E unicat”

Într-un interviu acordat recent, Gigi Becali a oferit toate detaliile mutării și s-a arătat impresionat de calitățile francezului cotat în momentul de față la 500.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Potrivit spuselor sale, acesta se încadrează perfect în profilul de fotbalist pe care a încercat, fără succes, să-l aducă la echipă în ultimii 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Edjouma este un jucător cum eu nu am mai văzut până acum. De 20 de ani caut asta, caut un astfel de fotbalist. Un închizător, dar care să știe să iasă cu mingea la picior, care să dribleze, care să paseze, care să urce în atac și care să știe să și marcheze.

E unicat. Este genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal, dar pe care nu-l găseam”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă la FCSB, Edjouma va mai evolua pentru FC Botoșani în partidele cu Dinamo și FC U Craiova 1948, programate luni, 7 februarie 2022, la ora 19:55, respectiv joi, 10 februarie 2022, la ora 17:00. În România, perioada de transferuri se încheie abia pe 14 februarie.

Denis Haruț se întoarce la FC Botoșani, sub formă de împrumut

Adus în România de Gică Hagi, în sezonul 2019-2020 Malcom Edjouma a bifat doar trei partide pentru Viitorul (n.r. actuala Farul Constanța), astfel că în toamna lui 2020 a ajuns sub comanda lui Marius Croitoru, după o scurtă experiență în Belgia, la KSV Roeselare. Acela a fost momentul în care mijlocașul francez a devenit un jucător de top în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cele 20 de goluri și trei pase decisive reușite în tricoul lui FC Botoșani l-au impresionat atât de tare încât Gigi Becali nu a stat o clipă pe gânduri când s-a ivit oportunitatea de a-l aduce la FCSB. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, mutarea îl include și pe Denis Haruț, care se va întoarce la echipa patronată de Valeriu Iftime, sub formă de împrumut.

Suma de transfer este de 330.000 de euro iar băiatul va semna un contract pe 4 ani. În acest transfer este implicat și Haruț, care va merge la Botoșani sub formă de împrumut, dar până la vară”, a explicat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Și Joyskim Dawa a fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Răspunsul lui Valeriu Iftime: „Nu putem vinde toți jucătorii”

Malcom Edjouma nu a fost singurul jucător al celor de la FC Botoșani dorit de Gigi Becali în această iarnă. Mai exact, pe listă se afla și fundașul camerunez Joyskim Dawa – marcatorul golului datorită căruia moldovenii au plecat cu un punct de pe terenul campioanei CFR Cluj – , dar Valeriu Iftime nici n-a vrut să audă.

Da, Edjouma va merge la FCSB. Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută. Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau.

Nu putem vinde toți jucătorii. El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece”, a declarat finanțatorul botoșănenilor pentru gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,93 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT