Sport

GIGI BECALI, ELIBERAT în săptămîna ALEGERILOR!

GIGI BECALI. Încă o veste bună pentru Gigi Becali. Patronul Stelei a lăsat scandalul cu conducătorii de la Poarta Albă şi prima decizie favorabilă pentru el a fost permisia primită de cinci...
11.11.2014 | 16:00
GIGI BECALI ELIBERAT in saptamina ALEGERILOR

GIGI BECALI. Încă o veste bună pentru Gigi Becali. Patronul Stelei a lăsat scandalul cu conducătorii de la Poarta Albă şi prima decizie favorabilă pentru el a fost permisia primită de cinci zile. Mai mult, după ce a respectat regulile impuse de conducere pentru scurta ieşire în libertate (vezi detalii), FANATIK.RO a aflat că Becali a mai primit o nouă zi liberă, pe care şi-a petrecut-o alături de familie, săptămîna trecută.

Citeşte şi: Hagi, dezvăluiri la FANATIK SHOW! “Puşcăria l-a schimbat pe Gigi!”

GIGI BECALI. Cu gîndul la permisia de Crăciun şi la eliberarea prematură, care ar putea avea loc la începutul anului viitor, Gigi Becali a primit, între timp, o nouă veste bună din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă, primind, în timpul primului scrutin al alegerilor prezidenţiale, o nouă zi liberă din partea autorităţilor. Acest gest a venit ca urmare a bunei conduite pe care patronul Stelei a afişat-o în ultima vreme. “Nimeni nu ştie ce a făcut, cu ce s-a ocupat. Doar familia ştie, şi-a dedicat cele 24 de ore celor două fete, mamei sale şi soţiei. Pe noi, colaboratorii, ne-a anunţat doar că a primit liber”, a fost confesiunea făcută în exclusivitate pentru FANATIK.RO de apropiaţii lui Gigi Becali.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Pasaje  din cartea lui Becali! “A murit Gigi”

Ajutor de la Ţiriac pentru Gigi Becali: o limuzină pentru permisie

GIGI BECALI. Pentru o camuflare perfectă în trafic, Gigi Becali şi-a pus apropiaţii să apeleze la omul numărul 1 al ţării în topul Capital, al celor mai bogaţi români, Ion Ţiriac, fostul tenisman deţinînd un parc auto impresionant de maşini şi limuzine. “Vreau o limuzină neagră, cu geamurile fumurii, să nu se vadă nimic prin ele. Nu vreau să mă vadă nimeni”, a sunat mesajul latifundiarului pentru apropiaţi. Comanda a fost imediat respectată, mai ales că între Ţiriac şi Gigi Becali există o strînsă relaţie de colaborare.

becali

Citeşte şi: INCREDIBIL! Pierderi de 250.000.000 EURO pentru Becali

Steliştii, ignoraţi de Becali?

GIGI BECALI. Chiar dacă s-a petrecut în timpul primului scrutin electoral, jucătorii şi conducerea Stelei nu au ştiut nimic despre eliberarea finanţatorului, Becali dorind să ţină secret acest lucru. “Libertatea este mai importantă decît expunerea în media. Gigi a înţeles acest lucru şi nu mai vrea să apară în faţa camerelor TV. Plus că este conştient că respectarea regulilor impuse de către Penitenciar poate aduce, de la sine, noi zile libere. Nu ştim dacă s-a întîlnit cu jucătorii Stelei, însă nu credem că a făcut-o din moment ce, pînă în momentul de faţă, nu a apărut nimic în presă”, au precizat sursele FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: